Työvoimatoimisto.net

Onko työkkäristä ollut apua työllistymisessä? Jaa kokemuksesi.


15.4.2014: Jos olet soittanut työkkäriin, kuinka kauan jonotit? Tähän kysymykseen vastasi yhteensä 2364 henkilöä. Kyselyn tulos on selvä: 70,9 prosenttia vastanneista ilmoitti jonottaneensa yli varttitunnin — siis yli 15 minuuttia! Vastausvaihtoehtoina oli "En juuri lainkaan" (6,9% äänistä), "Alle 5 minuuttia" (7,1% äänistä), "Yli 5 minuuttia" (15,1% äänistä) ja "Yli 15 minuuttia" (70,9% äänistä). Lue lisää…

Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Alavuden toimipaikka

Torikadulla sijaitseva Alavuden työvoimatoimisto on avoinna arkisin kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinnumero työnhakijoille on 029 504 6500 ja työnantajille 029 504 6510. Sähköpostiosoite on kirjaamo.etela-pohjanmaa@te-toimisto.fi. Työntekijöiden henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi.


Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 150 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Alavuden toimipaikka" on saanut arvosanan 5,7/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Alavuden toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Nalle Vaittinen (Kuopion toimipaikka)
  2. Samika (Lahden toimipaikka)
  3. synkkää kevättä sinne te-toimistoon (Oulun toimipaikka)
  4. ime parsaa (Oulun toimipaikka)
  5. turo (Tampereen toimipaikka)

Valikko

Jos olet työnhakija, oletko saanut työkkärin kautta töitä?

Työpaikkoja.com esittelee mahdollisuuksia työllistyä, Toimeentulotuki.info puolestaan kertoo viimesijaisesta taloudellisesta tuesta.

Työkkärit samalla alueella


Työvoimatoimisto.net on avoin, anonyymi & sitoutumaton nettipalvelu, joka antaa yleisölle mahdollisuuden esittää mielipiteitään työvoimatoimistoista.