Työvoimatoimisto.net

Onko työkkäristä ollut apua työllistymisessä? Jaa kokemuksesi.


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Alavuden toimipaikka

Alavuden TE-toimisto

Torikadulla sijaitseva Alavuden työvoimatoimisto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 9–15.45. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinnumero työnhakijoille on 029 504 6500 ja työnantajille 029 504 6510. Sähköpostiosoite on kirjaamo.etela-pohjanmaa@te-toimisto.fi. Työntekijöiden henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi.

Ajankohtaista: suljettu 6.7.–2.8.2015.


Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Alavuden toimipaikka" on saanut arvosanan 5,5/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Alavuden työvoimatoimistosta

Kokemuksista Alavuden työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Alavuden toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. PASKKKKKKKKKKKKK (Viitasaaren toimipaikka)
  2. perustulo/eläke? (Sodankylän toimipaikka)
  3. Naurattaa (Oulun toimipaikka)
  4. oipat. (Äänekosken toimipaikka)
  5. Jorma Liukkonen (Hämeenlinnan toimipaikka)

Valikko

Oletko pienituloinen? Jos käytät prepaid-liittymää, voit saada ilmaista puheaikaa täältä.

Kuinka mieluiten parantaisit työkkärin tehokkuutta?

Työpaikkoja.com esittelee mahdollisuuksia työllistyä, Toimeentulotuki.info puolestaan kertoo viimesijaisesta taloudellisesta tuesta.

Työkkärit samalla alueella


Työvoimatoimisto.net on avoin, anonyymi & sitoutumaton nettipalvelu, joka antaa yleisölle mahdollisuuden esittää mielipiteitään työvoimatoimistoista.