Työvoimatoimisto.net

Onko työkkäristä ollut apua työllistymisessä? Jaa kokemuksesi.


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Kuopion toimipaikka

Kuopion työkkäri sijaitsee Asemakadulla. Puhelinnumero on 029 504 3500 (vaihde, ma–pe kello 8–16.15). Työnantaja- ja yrityspalveluiden numero on 029 504 3502 (ma–pe klo 8–16.15). Faksinumero on 017 261 1895. Kuopion työvoimatoimisto on avoinna ma–pe kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin. Postiosoite on PL 2000, 70101 Kuopio. Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi.


Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 151 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuopion toimipaikka" on saanut arvosanan 3,6/10. Se on 21 arvostelun tulos.

Mielipiteet

sami ruusu 25. päivä lokakuuta 2013

AIKA PERSEESTÄ kun ei ole laitettu sivulle näkyviin et toimisto sujettu toistaiseksi!!!SIIS mitäV***N vikaa näistä sivuista on kun ei niissä ole edes paikkaansa pitävää tietoa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Käytöstavat kunniaan 10. päivä tammikuuta 2014

Kyllä nuori mies ei tuolla asenteella pitkälle pötki työelämässä.
Minä en ainakaan noin huonokäytöksistä miestä ottaisi töihin vaikka mikä
ruusu olisi!!

Ylikäyttäytyjä. 22. päivä tammikuuta 2014

Ihan aiheesta sami valittaa kyseinen vastaaja ei tiedä työttömyydestä mitään on jsa taustaltaan, joku kermaperse joka on perinyt yrityksensä kultalusikkana ja opetettu “pöytätavoille” kusemaan hiekkalootaan 300neliön luksus kartanossa ja vielä tulee tänne valittamaan toisen kommentin kieliasua. Jos sivua ei ole päivitetty se on työkkärin vika eikä Samin. Helppohan sun on sanoa kun et oo ikään ollut työtön todennäköisesti ja kaikki tehty valmiiksi……miltä se oikeasti se työöttömyys ihon alla tuntuu…siitä sä et tiiä mitään. <ole hiljaa.

Duunari 30 vuotta 05. päivä helmikuuta 2014

Mihin tätä palvelua ees tarvii ?? Vaarmaan joku suojatyö korkeasti koulutetuille :)

Nalle Vaittinen 18. päivä huhtikuuta 2014

Työkkäristä yli 50 vuotias ei saa sieltä mitään konkreettista apua tai palvelua.Muuttakaa työttömät Ruotsiin.Puolta parenpi sosiaaliturva ja ihmisarvoinen kohtelu.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuopion toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Kauhajoen toimipaikka)
  2. hannu h (Raahen toimipaikka)
  3. Sari (Kauhajoen toimipaikka)
  4. Tapani Torikka (Lahden toimipaikka)
  5. Tapani Torikka (Lahden toimipaikka)

Valikko

Jos olet työnhakija, oletko saanut työkkärin kautta töitä?

Työpaikkoja.com esittelee mahdollisuuksia työllistyä, Toimeentulotuki.info puolestaan kertoo viimesijaisesta taloudellisesta tuesta.

Työkkärit samalla alueella


Työvoimatoimisto.net on avoin, anonyymi & sitoutumaton nettipalvelu, joka antaa yleisölle mahdollisuuden esittää mielipiteitään työvoimatoimistoista.