Työvoimatoimisto.net

Onko työkkäristä ollut apua työllistymisessä? Jaa kokemuksesi.


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Kuopion toimipaikka

Kuopion TE-toimisto

Kuopion työkkäri sijaitsee Asemakadulla. Puhelinnumero on 029 504 3500 (vaihde, ma–pe kello 8–16.15). Työnantaja- ja yrityspalveluiden numero on 029 504 3502 (ma–pe klo 9–16.15). Suora numero työnhakijoille on 029 504 3516 (ma–pe klo 9–16.15). Faksinumero on 017 261 1895. Kuopion työvoimatoimisto on avoinna ma–pe kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin. Postiosoite on PL 2000, 70101 Kuopio. Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi.


Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuopion toimipaikka" on saanut arvosanan 3,2/10. Se on 26 arvostelun tulos.

Mielipiteet Kuopion työvoimatoimistosta

sami ruusu 25. päivä lokakuuta 2013

AIKA PERSEESTÄ kun ei ole laitettu sivulle näkyviin et toimisto sujettu toistaiseksi!!!SIIS mitäV***N vikaa näistä sivuista on kun ei niissä ole edes paikkaansa pitävää tietoa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Käytöstavat kunniaan 10. päivä tammikuuta 2014

Kyllä nuori mies ei tuolla asenteella pitkälle pötki työelämässä.
Minä en ainakaan noin huonokäytöksistä miestä ottaisi töihin vaikka mikä
ruusu olisi!!

Ylikäyttäytyjä. 22. päivä tammikuuta 2014

Ihan aiheesta sami valittaa kyseinen vastaaja ei tiedä työttömyydestä mitään on jsa taustaltaan, joku kermaperse joka on perinyt yrityksensä kultalusikkana ja opetettu “pöytätavoille” kusemaan hiekkalootaan 300neliön luksus kartanossa ja vielä tulee tänne valittamaan toisen kommentin kieliasua. Jos sivua ei ole päivitetty se on työkkärin vika eikä Samin. Helppohan sun on sanoa kun et oo ikään ollut työtön todennäköisesti ja kaikki tehty valmiiksi……miltä se oikeasti se työöttömyys ihon alla tuntuu…siitä sä et tiiä mitään. <ole hiljaa.

Duunari 30 vuotta 05. päivä helmikuuta 2014

Mihin tätä palvelua ees tarvii ?? Vaarmaan joku suojatyö korkeasti koulutetuille :)

Nalle Vaittinen 18. päivä huhtikuuta 2014

Työkkäristä yli 50 vuotias ei saa sieltä mitään konkreettista apua tai palvelua.Muuttakaa työttömät Ruotsiin.Puolta parenpi sosiaaliturva ja ihmisarvoinen kohtelu.

hkk 08. päivä syyskuuta 2014

Olen yrittänyt varata aikaa netin kautta Kuopion työvoimatoimistoon. En onnistu löytämään mainoksien keskeltä oikeaa paikkaa.
Ajanvarausruutu kyllä löytyi, mutta siitä ei päässyt eteenpäin.

Myöskään soittamalla ei pääse asioimaan. (Puoli tuntia keskus pallotteli eri numeroiden välillä).

Myöskään Pankin ja työvoimatoimiston netti yhteys ei pelaa. Ei pääse kirjautumaan työvoimatoimiston sivulle. Enkä pääse täyttämään työhakuilmoitusta.

KUINKA SAAN AJAN VARATUKSI??

markdamiani.0.nolla.ÄO 12. päivä syyskuuta 2014

Hip heijakkaa, kun hypättiin tähän “tiedustelu- ja tietokannan sekä rekisterien ylläpito lautakuntien” seuranta ja valvonta aikakauteen, niin työkkärissä käyntikin on muuttunut VIRTUAALISEKSI!!!! Hubaa on nyt työn teko; sen voi tehdä virtuaalisesti Netti-virtuoosin elkein! Tämä saitti on vissiin peilisivusto, kun yllä oleva ei päässyt varaamaan aikaa, joten tarkoitus on mennä manuaalisesti hakemaan ajanvaraus!! HEh heh, kyllä meitä työttömiä ja muutenkin sairaita yksilöitä nyt kuntoutetaan aivan uudella tavalla; juoksuttamalla virastosta virastoon!

minttuaho 23. päivä helmikuuta 2015

Juuh palvelua pitäisi saada .töykeitä ovat.neuvovat väärin asioissa..
Eivät ole enään halukkaita ottamaan työnhakijan asioita hoidettavaksi
Yksin virkailija sano vaan töykeästi että täällä ei enään ole kasvokkain tapahtuvaa palvelua että kaikki hoidetaan netissä

Onni Tukiainen 03. päivä maaliskuuta 2015

En ole viiteen vuoteen saanut mitään palvelua.Kaksi kertaa vuodessa soitetaa ja tarkistetaan onko vielä hengissä.Eläkettä luvataan kun mykälle vittua.Kela sitten torppaa vaikka ois minkäläiset paperit.Tästäkö pitää vielä maksaa veroina.Toimisto hiljainen kuin hautausmaa.Kieltävät käymästä, miten pitkään tälläinen pelleily saa oikein jatkua?

Kokemuksista Kuopion työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuopion toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Ei palvele enään asiakkaita. (Tampereen toimipaikka)
  2. JKV (Rauman toimipaikka)
  3. Jari Nuutinen (Pielaveden toimipaikka)
  4. Kaapro Nappa (Järvenpään toimipaikka)
  5. vittuutunut äiti (Vaasan toimipaikka)

Valikko
Kuinka mieluiten parantaisit työkkärin tehokkuutta?

Työpaikkoja.com esittelee mahdollisuuksia työllistyä, Toimeentulotuki.info puolestaan kertoo viimesijaisesta taloudellisesta tuesta.

Työkkärit samalla alueella


Työvoimatoimisto.net on avoin, anonyymi & sitoutumaton nettipalvelu, joka antaa yleisölle mahdollisuuden esittää mielipiteitään työvoimatoimistoista.