Työvoimatoimisto.net

Onko työkkäristä ollut apua työllistymisessä? Jaa kokemuksesi.


15.4.2014: Jos olet soittanut työkkäriin, kuinka kauan jonotit? Tähän kysymykseen vastasi yhteensä 2364 henkilöä. Kyselyn tulos on selvä: 70,9 prosenttia vastanneista ilmoitti jonottaneensa yli varttitunnin — siis yli 15 minuuttia! Vastausvaihtoehtoina oli "En juuri lainkaan" (6,9% äänistä), "Alle 5 minuuttia" (7,1% äänistä), "Yli 5 minuuttia" (15,1% äänistä) ja "Yli 15 minuuttia" (70,9% äänistä). Lue lisää…

Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Pudasjärven toimipaikka

Jukolantiellä sijaitsevan Pudasjärven TE-toimiston puhelinnumero on 029 505 6500 (puhelinvaihde, avoinna ma–pe kello 8–16.15), yrityspalveluiden numero on 029 505 6502 (ma–pe kello 8–16.15) ja faksinumero 08 530 4314. Työkkäri on avoinna arkisin kello 9–16. Käytettävissä on myös itsepalvelun aamutunti kello 8–9.


Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 150 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pudasjärven toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Samika (Lahden toimipaikka)
  2. synkkää kevättä sinne te-toimistoon (Oulun toimipaikka)
  3. ime parsaa (Oulun toimipaikka)
  4. turo (Tampereen toimipaikka)
  5. työtön (Sastamalan toimipaikka)

Valikko

Jos olet työnhakija, oletko saanut työkkärin kautta töitä?

Työpaikkoja.com esittelee mahdollisuuksia työllistyä, Toimeentulotuki.info puolestaan kertoo viimesijaisesta taloudellisesta tuesta.

Työkkärit samalla alueella


Työvoimatoimisto.net on avoin, anonyymi & sitoutumaton nettipalvelu, joka antaa yleisölle mahdollisuuden esittää mielipiteitään työvoimatoimistoista.