Työvoimatoimisto.net

Onko työkkäristä ollut apua työllistymisessä? Jaa kokemuksesi.


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Pudasjärven toimipaikka

Pudasjärven TE-toimisto

Jukolantiellä sijaitsevan Pudasjärven TE-toimiston puhelinnumero on 029 505 6500 (puhelinvaihde, avoinna ma–pe kello 8–16.15), yrityspalveluiden numero on 029 505 6502 (ma–pe kello 8–16.15) ja faksinumero 08 530 4314. Työkkäri on avoinna arkisin kello 9–16. Käytettävissä on myös itsepalvelun aamutunti kello 8–9. Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

On syytä huomioida, että maanantaisin ja tiistaisin paikalla voi käydä ilman ajanvarausta, tai ajanvarauksen kanssa. Keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin TE-toimisto on avoinna vain ajanvarauksesta kello 9–16.


Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Pudasjärven toimipaikka" on saanut arvosanan 1/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Pudasjärven työvoimatoimistosta

Kokemuksista Pudasjärven työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pudasjärven toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Työtön taas (Kuopion toimipaikka)
  2. Työtön taas (Kuopion toimipaikka)
  3. Läksiäisbileet (Oulun toimipaikka)
  4. Älyheiäläjätä (Ylivieskan toimipaikka)
  5. Helmipöllö (Jyväskylän toimipaikka)

Valikko

Oletko pienituloinen? Jos käytät prepaid-liittymää, voit saada ilmaista puheaikaa täältä.

Kuinka mieluiten parantaisit työkkärin tehokkuutta?

Työpaikkoja.com esittelee mahdollisuuksia työllistyä, Toimeentulotuki.info puolestaan kertoo viimesijaisesta taloudellisesta tuesta.

Työkkärit samalla alueella


Työvoimatoimisto.net on avoin, anonyymi & sitoutumaton nettipalvelu, joka antaa yleisölle mahdollisuuden esittää mielipiteitään työvoimatoimistoista.