Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Pudasjärven toimipaikka

Pudasjärven TE-toimisto

Jukolantiellä sijaitsevan Pudasjärven TE-toimiston puhelinnumero on 029 505 6500 (puhelinvaihde, avoinna ma–pe kello 8–16.15), yrityspalveluiden numero on 029 505 6502 (ma–pe kello 8–16.15) ja faksinumero 08 530 4314. Työkkäri on avoinna arkisin kello 9–16. Käytettävissä on myös itsepalvelun aamutunti kello 8–9. Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

On syytä huomioida, että maanantaisin ja tiistaisin paikalla voi käydä ilman ajanvarausta, tai ajanvarauksen kanssa. Keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin TE-toimisto on avoinna vain ajanvarauksesta kello 9–16.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Pudasjärven toimipaikka" on saanut pisteet 1,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Mielipiteet Pudasjärven työvoimatoimistosta

työtön 18. päivä heinäkuuta 2015

tyntekijät tuopi omia murheitaan työpaikalle , se vaikuttaa palveluun. ihmisiä olemme
kaikki. suomen päättäjät on vastuussa näistä asioista.

Kokemuksista Pudasjärven työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pudasjärven toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Tavallinen ja tähän asti ihan normaaliksi, tavallisen fiksuksi itsensä tuntenut kansalainen (Savonlinnan toimipaikka)
  2. tuuri (Alajärven toimipaikka)
  3. Järkyttynyt (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  4. Petri (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  5. TE-toimisto (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))