Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Helsinki, Itäkeskuksen toimipaikka: Itäkeskus

Helsingin TE-toimisto

Itäkeskuksessa sijaitseva työkkäri muutti syyskuussa 2014 Asiakkaankadulle. Toimipiste sijaitsee A-rapussa ja kiinteistön neljännessä kerroksessa. Itäkeskuksen työvoimatoimisto on avoinna arkisin kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 232 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Helsinki, Itäkeskuksen toimipaikka: Itäkeskus" on saanut pisteet 5,2/10. Se on 53 arvostelun tulos.

Mielipiteet Itäkeskuksen työvoimatoimistosta

tieturi 11. päivä maaliskuuta 2013

Been there, done that.

Petri 11. päivä maaliskuuta 2013

Eli minkälaista siellä oli asioida? :-)

Tatjana 20. päivä kesäkuuta 2013

Hei Kuusiholma Taneli!Tämä olen Tatjana Hännikäinen(tanzelja@hotmail.com)Eilen sain työtarjous;kiitos.Olen lähettänyt työhakemuksen kahteen paikkaan.Kolmanteen paikkan olen soittanut,Minulle sanottiin, että minä en sovi niille,koska en ole pidänny kahden vuoden kokemusta kahviotyösta. jos tulee vastaus, minä ilmoitan sulle

PerusTyötön 09. päivä joulukuuta 2013

Perus kuollut meinki täälläki ;) Ei yhtään sen ihmeellisempi mesta kuin esim myyrmäen työkkäri

ikuisesti työyön 30. päivä joulukuuta 2013

onko työkkäri uuden-vuoden aattona auki? 31.12.2013…täytyy kait siel kerran vuodessa käydä ilmaantumassa? uusin työhaun aina netissä, mut nyt fattasta pitää olla todistus työnhaun voimassaolosta. pakko tuhlaa siihenki huviin metrolipun hinta vaik voishan täst vuosaaresta mennä pummillaki.

Iltsu 15. päivä tammikuuta 2014

Hei,
Valitettavasti työn haussa en koskaan saanut mitä apua.
Olen asunut eri paikkakunnilla.
Toivoan että toiminta muuttuisi. Työkkärille on pakko muuttua ja toimia aktivisempi))
Maailma muuttuu) Ja hyvin nopeasti!

VALTIOPITÄÄHUOLEN 23. päivä tammikuuta 2014

NÄIN ON JA KÄSITTELYAIKA JOS ON KK NIIN EIKÖ SE OLI KUUKAUDEN VERRAN ?VAI MENEEKÖ SE SILLÄ TAVOIN ETTÄ KUUKAUS ON MENNY JA LISÄTÄÄN VIELÄ MUUTAMA VKO KÄSITTELYAIKAA… Iltsu NÄIN ON MAAILMA MUUTTUUU JA NOPEESTI….

m 29. päivä tammikuuta 2014

väärä puh. numero sivustolla!!

hohhoijaa 18. päivä helmikuuta 2014

aina saa jonottaa, huono palvelu

Työnnän kaalin sun perseesees! 25. päivä helmikuuta 2014

Mitä paskaa!!!!! Tekee omia johtopäätöksiä eikä osaa edes kelalle tehdä lausuntoa oikeassa muodossa!!! Kouluttaako teitä kukaan siellä??? Asiantuntijatiimi laatinut niin hienot lausunnot, että on sanat väärässä järjestyksessä ja muodossa ja tukia en saa vaan sen takia! pelkkää vittuilua teidn taholta! Monta selvitystä jo toimittanut ja asioiden piti jo olla kunnossa! Respaankin siirsivät mut…joku nuorten palvelu, jossa ei edes tiedetty mun oikeaa nimeä, ikää eikä työhistoriaa! pelkkää ajanhukkaa. Työkkäri välittää pelkkää orjatyötä vai onko joku oikeaa työtä heidän avullaan joskus saanut?!! Välietappi, jossa jonotetaan ihmisiä ja juoksutetaan edestakaisin omien virheiden takia ettei kelaan tulisi jonoa..näin sen on oltava.. HAISTAKAA VITTU!!!! Luottotiedot menee tässä odotellessa eikä asiakaspalveluunkaan saa yhteyttä. Ottakaa mut sinne töihin niin alkaa homma luistaa!!

American Pie 13. päivä maaliskuuta 2014

Sama meininki. Työt loppunut elokuussa 2013. Olen jo itsestään näin nöyrä ja hävettää koko työttömyyden tilanne. Kun tietokonetaitoni ovat erittäin hyvät, osaan ite tehdä ansioluettelot, resumeet ym. työhakemukseen tarvittavat. Selailla työilmoituksia. En juuri halua mennä TE toimistoon: 1. pitkät jonot 2. kerrotaan/ käydään läpi kaikki se mitä jo tiedän entuudestaan.3. on nöyryyttävä kasvokkain puhua ongelmista.
Nyt on kuitenkin pakko otta 5v.tyttäreni mukaan ja mennä sit jonottaa siihen toimistoon. Haen työttömyyspäiväraha ammattiliiton työttömyyskassasta johon olen maksanut joka kk 30€ yhteensä 5 vuotta. Ja jonkun typerän lausunnon takia mua kyykytetään.

matti lukinmaa 02. päivä huhtikuuta 2014

netin kautta asiointi vähentänyt ruuhkaa te-toimistoissa?todennäköisesti totta miten helppoa on asioida netin kautta te-toimistoissa? nimeni matti lukinmaa asiani työn ja te-toimiston kortin päivitys kertoisitteko lisää ilman rekisteröitymistä tapahtuvaa te-konttorissa palvelua minun mielestäni jos konttorissa asiointi on näinkin helppoa vaikka en päivittäin halua rasittaa käymällä konttorissa asioimalla niin mielestäni on tehty netti asioiminen helpoksi kiitos kehittyvien verkkopalveluiden konttorit.(postini) paattinaatti@gmail.com

Nimim. Ernesto Brambilla de la Chavez da Rosa 04. päivä huhtikuuta 2014

Kuulkaas nyt te köyhät ja raskautetut ! Eihän mikään TOIMISTO voi teille työtä hankkia – itse se on hankittava; sitten sitä joko saa tai ei saa.
Saamista helpottaa ainakin se että opettelee ensiksi kohteliaat käytöstavat kaikkialla missä liikkuu ja minne kirjoittelee. Se on se lähtökohta.

Ongelmiahan tuolla te-toimistossa on ja lisää tulee kun väkeä vähennetään ja kuluja leikataan jotta Suomi ja Kreikkakin pelastuu. Sitten voidaan taas alkaa jakaa työpaikkoja.

Koulutusta hakemassa 05. päivä toukokuuta 2014

Asioin itse toimistossa joku vuosi sitten kun halusin selvittää omia mahdollisuuksia erilaisiin töihin ja koulutuksiin, sain oikein hyvää palvelua ja pääsin testeihin, joissa arvioitiin mielestäni varsin osuvasti osaamisiani, vahvuuksiani ja heikkouksiani. Koulutusta tai uutta työtä ei sillä kertaa irronnut, mutta sitähän nyt työkkäri ei pystykään takaamaan. Sain mielestäni hyvää palvelua ja testeistä oli minulle apua mm. siten että torppasin ainakin yhden urasuunnitelman, johon ei ehkä olisi ollut realistisia valmiuksia eivätkä työllistymisnäkymätkään olleet kovin auvoisat.

Harry Säteri 26. päivä syyskuuta 2014

Käsittämätöntä touhua koko laitoksella. Ei mitään hyötyä ei missään vaiheessa. “Palvelu” -henkilö laittoi huoneessaan hiuksiaan kuntoon ja “unohti” asiakkaan odottamaan, kun ei omien sanojensa mukaan muistanut, että asiakas odottaa ulkopuolella uutta urasuunnittelua. Pelle paikka.

Häätöä odotellessa 03. päivä toukokuuta 2016

Kelalle lähetettävissä lausunnoissa tyritään kerta toisensa jälkeen, minkä takia itseltäni on jäänyt työmarkkinatuki saamatta, mikä on taas johtanut siihen että en pysty maksamaan vuokraa, sähkölaskua ym ajoissa. Miten siellä voi olla noin käsittämättömän ammattitaidotonta porukkaa töissä?!?!

Kokemuksista Itäkeskuksen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Helsinki, Itäkeskuksen toimipaikka: Itäkeskus sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)