Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Helsinki, Itäkeskuksen toimipaikka: Malmi" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1444 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Helsinki, Itäkeskuksen toimipaikka: Malmi (muuttanut/lopettanut)

Helsingin TE-toimisto

Toimipaikka suljettiin elokuussa 2014.

Helsingissä Malmilla sijaitseva työvoimatoimisto sijaitsee Malmin Kauppatie 18:sta, rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Puhelinnumero on 029 5040 000 ja faksinumero 010 607 0901. Malmin työvoimatoimisto on avoinna arkisin kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinpalvelut puolestaan ovat käytettävissä arkisin kello 8–16.15 välisenä aikana. Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Huomioitavaa: Henkilöasiakkaita on palveltu henkilöasiakkaita vain ajanvarauksella 1.2.2014 lähtien. Lähimmät henkilökohtaista palvelua tarjoavat TE-toimistot sijaitsevat Pasilassa (Ratapihantie 7), Kluuvissa (Mikonkatu 7), Tikkurilassa (Vernissakatu 8 C) ja Itäkeskuksessa (Itäkatu 3–5).

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 233 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Helsinki, Itäkeskuksen toimipaikka: Malmi" on saanut pisteet 4,9/10. Se on 32 arvostelun tulos.

Mielipiteet Malmin työvoimatoimistosta

Jampe 06. päivä toukokuuta 2013

Tietoa löytyy ainakin huonosti ja mielestäni sivustot eivät ole kovinkaan hyviä.

Kaikenmaailman muua tietoa löytyy, mutta itse hakulomakkeita yms työttömyyteen liittyvää asiaa kovin nihkeäsi. Ilmeisesti tarkoituksella.

Aukioloajat huonosti näkyvissä ja ainakin Helsingin alueen toimistojen sivustot ilmkarttaa yms täynnä, mutta asiasiältö puuttuu.

On useita toimistoja mutta ei mainita saako niissä asioida kaikissa vai oman alueen?

Selkeä sivusto miten menet, asioit ja haet työttömyyspäivärahaa, sekä tietoa prosessista sellaiselle, joka ei ole käyttänyt aiemmin palveluita.

Vaatii sivuston sekä koko prosessien uudelleen tutkimistä työttömien näkökulmasta.

vastakaa puhelimeen TEtoimisto 06. päivä kesäkuuta 2013

ja paskaa on se että ketään ei vastaa puhelimeen muutoin kun vaihde ja jonottamaan WTF ryöstöö saldon ryöstöö

Markku Hakonen 17. päivä kesäkuuta 2013

Yrititte soittaa minulle, mutta en juuri silloin ehtinyt vastaamaan. olen nyt vaikka kuinka kauan yrittänyt soittaa teille. Voisitteko ystvällisesti soittaa uudestaa? Olen autoton, joten en tahdo päästä käymää, kaverit kun ovat töissä tähän aikaan. Puh. 0468824813
Minulla ei ole itsellä tietokonetta, yksi ystäväni kirjoitti tämän. Markku Tapio hakonen 51-v. Köyliö Köyliöntie

jojo11 20. päivä elokuuta 2013

vastakaa puhelimen!!!

työtn.insnr. 09. päivä lokakuuta 2013

Voisitteko vastata siihe puhelimeen!?
ei luulis olevan liian vaikea mekaaninen toiminto !

50 min odottanut 07. päivä marraskuuta 2013

Ne ei ikinä vastaa puhelimeen, älkää soittako. Turha niille maksetaan verorahoista palkaa.

mummeli 26. päivä marraskuuta 2013

huono palvelu, malmi/itäkeskus, soitin kysyäkseni neuvoa lomakkeen täytössä, ettei menisi väärin ja joutuisin maksamaan takautuvasti, olin jo edelliskuukauden työttömyyspv. ilmoitikseen laittanut muutaman päivän koulutuksena (olin vapaalla sairastunut), jotenka kyseessä kahden kuukauden tulot ennen joulua. Puhelimella minua ei yhdistetty, käskettiin menemään konttoriin, tietoa en saanut, vasta parin viikon päästä joku soittaisi, tai vaihtoehtoisesti kävellä toimistoon, tappaako kela meidät haluaa, lääkäri kieltänyt pitkät kävelyt, vasta päässyt sairaalasta, marssin toimistoon jotenkuten, otti voimille, malmin toimisto remontissa, oli menossa kiinni, seisoin koko ajan apua/neuvoja sain vain lomakkeen täyttöön, en siihen miksi koulun kestäessä pitää tehdä työnhaku ilmoitus, vaikka siis koulu kesken, onneksi sain kuulla edes ko. asian puhelimessa kas kun en sitäkään tiennyt, tosin olin liian myöhään liikkeellä, enpä saanut vastauksia, virkailija kun unohti sanoa etten voisi asioida kuin 9-10 välillä, istumaan en päässyt edes hetkeksi, vaikka pyysin, kello kun oli jo 16.00, ovella toivotettiin kyllä hyvää matkaa. puhelimessa ollut virkailija ei myöskään kertonut että asiointi käy vain 9-10 välillä. Toimisto oli tyhjä, ihmiset tuntuivat olevan kannalla ei kuulu mulle, mutta remontissa käytettävät muovit kiinnostivat heitä, asiakas turvallisuudesta ei tietoakaan, pelottava mennä sisään koska muoveja “roikkuu” siellä täällä.

Marjo 09. päivä joulukuuta 2013

Minun pitäisi ilmoittautua työttömäksi. Olen yrittänyt soittaa nk. asiakapalvelunumeroon, mutta kukaan ei vastaa. Tietääkö kukaan, onko Myyrmäessä enään minkäänlaista toimipistettä, mihin voisin ilmoituksen jättää.
Tiedosta TODELLA kiitollinen.
Nimim. Toivoton

Aleksander 19. päivä joulukuuta 2013

19.12.2013 n. klo 13:40
Soitin numeroon 029 504 0000, jonka kuvittelin olevan Malmin toimiston. Olikin ehkä jokin keskus, joka ilmoitti yhdistävän Malmille! Sainkin kuunnella jonotusmusiikkia yli 13 minuuttia, jonka jälkeen yhtyeys katkaistiin. Kukahan taas tästäkin tienasi rahaa, en ainakaan minä? Asiani siis jäi hoitamatta, täytynee käydä paikalla “asioimassa”, voisivat saman tien lopettaa koko puhelupalvelun.

Kyllästynyt 13. päivä tammikuuta 2014

Jos jonkin instanssin toimintaa olisi tehostettava. Tyhjää toimittava henkilökunta pyörii käytävillä luin puolukka pillussa. Tehkää työnne niin jonot pienenee.

seikendaaleri 10. päivä maaliskuuta 2014

kiitti.saldo loppui puhelimesta pasilaan soittaessani! olisin tilannut tapaamisajan seuraavaan käyntiin.
musiikki jo pauhasi odotellessa oli kaikenlisäksi aivan kauheeta ja säröillä-tyrykalvot säröillä yritän hoidella asioita……..=[

arja 24. päivä maaliskuuta 2014

itäkeskuksen työkkärissä on tosi huono palvelu.paperit on aina hukassa jotka on toimitettu sinne,ei ilmoiteta liittoon(liittoon ilmoitetaan sitten kun jollekkin niin sanotulle virkailijalle sopii) tosi paska systeemi et pitää netin kautta itse ilmoittaa itsensä työhakijaksi jos on lomautettu, mutta työkkäri ei ilmoita liittoon kun olet soittannut tai käynnyt ainakin 3 tai 4 kertaa.kaiken huippu on et annetaan päivämäärä koska ne niin sanotut virkailijat soittaa ajan sinne työkkäriin mut ei ne ikinä soita.

timppa 23. päivä kesäkuuta 2014

haistakaa vittu koko työvoimatoimisto

Kokemuksista Malmin työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Helsinki, Itäkeskuksen toimipaikka: Malmi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  2. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  3. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  4. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  5. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))