Työvoimatoimisto.net: TE-toimistot ja työpaikkailmoitukset.

Sijaishallintayksikkö: Lähihoitaja

Haemme lähi- tai perushoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Eksoten sijaishallintayksikköön 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaishallintayksikön työntekijät työskentelevät pidempiä jaksoja samassa yksikössä korvaamassa muun henkilöstön poissaoloja. Työyksikkö ja -tehtävät voivat muuttua työsuhteen aikana. Ensimmäinen sijoitusyksikkö on Lappeenrannan Kotihoito keskusta-pohjoinen.

Etsimme aktiivista, joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä, joka myös liikkuu tarpeen mukaan eri tiimeissä alueellamme. Kehitysmyönteisyys, asiakaslähtöisyys, oman arjen hallintataidot sekä kuntoutumista edistävä työtapa luetaan eduksi. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöä kehitetään edelleen. Työ on vuorotyötä jaksotyöajassa,.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä auton käytön hallintaa. Käytämme koeaikaa työsuhteen alussa, 6kk.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin hoitotyöhön tai hoitotyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/sivut/default.aspx

Ilmoitettu:
25.7.2019
Vanhenee:
24.9.2019
Työn kesto:
Yli 12 kuukautta
Työ alkaa:
sopimuksen mukaan
Työaika:
2-vuorotyö
Paikkakunta:
Lappeenranta
Osoite:
Valto Käkelän Katu 3 C,
53130 LAPPEENRANTA
Maakunta:
Etelä-Karjala
Palkkaus:
KVTES
Mahdollisuus etätyöhön:
Ei
Mahdollisuus asuntoon:
Ei
Jätä hakemus:
Lisätiedot
Etsi työpaikkaa