Työvoimatoimisto.net: TE-toimistot ja työpaikkailmoitukset.

Jakelusuora Oy: Mainostenjakaja

Etsimme reippaita jakajia eri puolille Lappeenrantaa!

JAKELUPÄIVÄT
Töitä on yhtenä päivänä viikossa, keskiviikkoisin. Jos haluat työskennellä enemmän, voit lajitella mainoksia keskiviikon jakeluun osin jo tiistaina. Näin ehdit jakaa keskiviikkona esimerkiksi kaksi piiriä.

JAKELUPIIRI
Valitsemme jakelupiirisi mahdollisimman läheltä kotiasi. Jakelupiiri kodin lähellä on yleensä alueena tuttu, sekä mahdollistaa lyhyen matkan täyttämään jakelukärryä tai -laukkua niinä jakelukertoina, kun jaettavaa on enemmän kuin kerralla on järkevää kantaa. Yhdessä jakelupiirissä on tavallisesti noin 100-500 taloutta (jakelupiirin keskimääräinen koko on 250 taloutta). Jakelu suoritetaan piirikartan avulla.

APUVÄLINEET
Piirillesi parhaiten soveltuvat jakelun apuvälineet valitset yhdessä työnantajasi kanssa. Jakajiemme käytössä on erilaisia jakelukärryjä sekä -laukkuja. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen.

JAKELU
Jakelutyö vaatii tunnollisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Jakeluun kuluu aikaa piiristä riippuen yleensä 1-2 tuntia, joillain piireillä enemmänkin. Ensimmäistä kertaa piirillä liikkuessa aikaa kuluu yleensä tavallista enemmän.

Tällä hetkellä meillä on vapautumassa piirejä muun muassa seuraavilta alueilta:

- Keskusta
- Voisalmi
- Lemi
- Ylämaa

Soita niin sovitaan tapaamisaika, jotta voimme keskustella asiasta tarkemmin!

Jakajaksi voit ilmoittautua myös oheisesta linkistä:
www.jakajaksi.fi

Jakelusuora Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. Jakelusuora Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 247 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 6 300 työntekijää.

Ilmoitettu:
9.8.2019
Vanhenee:
8.10.2019
Työn kesto:
Yli 12 kuukautta
Työ alkaa:
Sopimuksen mukaan
Työaika:
muu osa-aikatyö
Paikkakunta:
Lappeenranta
Osoite:
Tuomikatu 28,
53810 LAPPEENRANTA
Maakunta:
Etelä-Karjala
Palkkaus:
suoriteperusteinen
Mahdollisuus etätyöhön:
Ei
Mahdollisuus asuntoon:
Ei
Jätä hakemus:
Lisätiedot
Etsi työpaikkaa