Työvoimatoimisto.net: TE-toimistot ja työpaikkailmoitukset.

L-Fashion Group Oy: Myyjä

Haemme Top Sport Lappeenrannan myymälään työntekijää!

Top Sport on suomalainen urheilukauppaketju, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita liikuntaan; outdoorin, juoksu-, training- ja vapaa-ajan liikkumisen. Tarjoamme huippumerkit naisille, miehille ja junioreille.
Tavoitteemme on yksinkertainen; kannustaa suomalaisia liikuntaan ja urheilulliseen elämäntapaan. Urheilussa ei ole kyse vain äärimmäisistä huippusuorituksista, vaan tavallinen liikunnallinen arki riittää parantamaan jaksamista, kohentamaan terveyttä ja edistämään hyvinvointia. Top Sport tekee säännöllisestä liikkumisesta helppoa tarjoamalla vaatteita, jalkineita ja varusteita, jotka vastaavat asiakkaan vaatimuksia sekä toiminnallisuuksiltaan että tyyliltään ja antavat hyvän fiiliksen!
Kohtaamme asiakkaat palveluhenkisessä myymäläympäristössä. Asiakaspalvelumme on tasalaatuista,
aktiivista, ammattitaitoista sekä asiakastarpeista lähtevää jokaisella paikkakunnalla, jossa Top Sport sijaitsee. Haluamme tarjota asiakkaille elämyksiä asiantuntevan, opastavan ja aktiivisen asiakkaasta aidosti kiinnostuneen palvelun avulla!

Lappeenrannan Top Sport- myymälän tiimiin haetaan uutta työntekijää.
Tyyppinä haemme tehtäviin energistä, luonteeltaan palvelualtista, oma-aloitteista asiakaspalvelijaa, joka ottaa luontevasti vastuuta omassa työssään. Työssäsi olet ennen kaikkea rohkea, ennakkoluuloton, joustava työnteosta innostuva tiimipelaaja sekä asiakaspalveluhenkinen ammattilainen. Sinulla kyky ja halu lähestyä asiakkaita palveluhenkisessä ilmapiirissä, nautit myyntityöstä ja olet asenteeltasi positiivinen, helposti lähestyttävä ja otat myyntiympäristössä olevat haasteet mahdollisuuksina.

Työkuvaus: Asiantunteva asiakaspalvelu- ja myyntityö naisten, miesten ja juniorien urheiluvaatteiden, -jalkineiden sekä kuntoiluun liittyvien välineiden parissa sekä muut myymälätyöskentelyyn liittyvät tehtävät, mm. kassatyö ja varastotyö.
Sopimustunnit 25h/vko, käytössämme on 26 viikon tasoittumisjakso. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakuaika on 25.8.2019 saakka, joten ole kiinnostuessasi yhteydessä Top Sport ketjupäällikköön hakuajan sisällä ja laita selkeä, itseäsi hyvin kuvaava työhakemus sähköpostilla.

Työtehtävien aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Yhteyshenkilö:
Antti-Pekka Jokinen
Ketjupäällikkö Top Sport
antti-pekka.jokinen@luhta.fi

http://www.luhtasportswearcompany.fi/fi/rekisteriseloste/

Ilmoitettu:
13.8.2019
Vanhenee:
13.10.2019
Työn kesto:
Yli 12 kuukautta
Työ alkaa:
sopimuksen mukaan
Työaika:
muu osa-aikatyö
Paikkakunta:
Lappeenranta
Osoite:
Brahenkatu 3-7,
53100 LAPPEENRANTA
Maakunta:
Etelä-Karjala
Palkkaus:
Tes
Mahdollisuus etätyöhön:
Ei
Mahdollisuus asuntoon:
Ei
Jätä hakemus:
antti-pekka.jokinen@luhta.fi
Etsi työpaikkaa