Työvoimatoimisto.net: TE-toimistot ja työpaikkailmoitukset.

Holiday Club Resorts Oy: Vuorotteluvapaansijainen

Unelmalomailun pariin haussa markkinoija vuorotteluvapaan sijaiseksi!

Onnistuneiden unelmalomien toteuttamisen takana on ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu. Nyt haemme joukkoomme markkinoijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi Saimaalle. Vuorotteluvapaan sijaista tarvitaan 1.9.-8.12. jonka jälkeen työ mahdollisesti jatkuu. Tehtäviin kuuluu asiakasvarauksien tekeminen. Työ tehdään puhelimitse tapahtuvana asiakaspalveluna. Toimipaikkana on Saimaan konttorimme Lappeenrannan Rauhassa Kauppakeskus Caprin tiloissa.

Holiday Club toteuttaa asiakkailleen unelmalomia. Majoitusvalikoimaamme kuuluu tasokkaita kylpylähotelleja ja viihtyisiä loma-asuntoja. Kohteemme ovat yhtä yksilöllisiä, kuin lomatkin. Tarjolla on runsas valikoima harrastusmahdollisuuksia ja palveluita. Lue lisää: https://www.holidayclubresorts.com/fi/

Etsimme oma-aloitteista, ammattitaitoista ja iloista tekijää. Arvostamme kokemusta työskentelystä asiakaspalvelussa puhelimitse. Toivomme uudelta markkinoijaltamme uusien järjestelmien nopeaa omaksumista ja asiakaspalvelukokemusta. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa, ruotsinkielen osaaminen on plussaa. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, tehokkaan perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien puitteissa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan eli pohjapalkan sekä provision, johon voi vaikuttaa omalla työllään.
Vuorotteluvapaan sijaiseksi valittavan henkilön on oltava TE-toimistossa työttömänä työnhakijana ja työttömyyttä on oltava sijaisuutta edeltävän 14 kuukauden aikana joko yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää. Yhden päivän työttömyys riittää alle 25-vuotiailla ja yli 55-vuotiailla. Työttömyysehto ei koske myöskään alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Tuo oma persoonasi mukaan unelmalomiemme toteuttamiseen!

Hakemukset viimeistään 18.8.2019 mennessä https://rekrytointi.holidayclub.fi/
Lisätietoja Merja Sten merja.sten@holidayclub.fi tai puhelimitse arkisin klo 12-15 p. 043 827 2534

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni.. www.holidayclub.fi

Ilmoitettu:
7.8.2019
Vanhenee:
7.10.2019
Työn kesto:
3-6 kk
Työ alkaa:
viimeistään 1.9.2019
Työaika:
kokoaikatyö
Paikkakunta:
Lappeenranta
Osoite:
Rauhanrinne 1,
55320 RAUHA
Maakunta:
Etelä-Karjala
Palkkaus:
pohja ja provisio
Mahdollisuus etätyöhön:
Ei
Mahdollisuus asuntoon:
Ei
Jätä hakemus:
Lisätiedot
Etsi työpaikkaa