Työvoimatoimisto.net: TE-toimistot ja työpaikkailmoitukset.

Nousiaisten seurakunta: B-kanttorin virka

Nousiainen on historiallinen Pyhän Henrikin jalanjälissä elävä, vireä varsinais-suomalainen maalaisseurakunta. Seurakunnassa on noin 3700 jäsentä, työntekijöitä 13 ja kanttorin virkoja yksi.

Etsimme joukkoomme monipuolista ja ahkeraa musiikin osaajaa. Kanttorin pääasiallisena tehtävänä on johtaa musiikkia ja vastata sen toteutuksesta seurakunnan jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa sekä vastata kaikkia ikäryhmiä kattavasta musiikkikasvatuksesta seurakunnassamme.

Pyhän Henrikin kirkko on keskiaikainen mahtirakennus, jonka urut on Kangasalan urkutehtaan vuonna 1968 rakentama. Niissä on 19 äänikertaa ja soitin sijaitsee kirkon etuosassa.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon jäsen. Nousiainen on yksikielinen seurakunta (suomi). KJ 6:4a §1 määrätään seuraavaa: A-ja B-kanttorien viroissa edellytetään yksikielisessä seurakunnassa sen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa (asetus suomen ja ruotsin kielen taidon osaamisesta valtionhallinnossa ((481/03) 15-20§).

Viran palkkaus määräytyy KirVestes 601 hinnoitteluryhmän mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6§ mukainen rikosrekisteriote.

Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virka tulee ottaa vastaan 20.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa 20.9.2021 mennessä.

Lisätietoja kirkkoherra Outi Niiniaho, p. 044 7881155 tai outi.niiniaho@evl.fi

Ilmoitettu:
3.9.2021
Vanhenee:
3.11.2021
Työn kesto:
Yli 12 kuukautta
Työ alkaa:
(ei tiedossa)
Työaika:
kokoaikatyö
Paikkakunta:
Nousiainen
Osoite:
21270 NOUSIAINEN
Maakunta:
Varsinais-Suomi
Palkkaus:
KirVestes 601 hinnoitteluryhmän mukainen
Mahdollisuus etätyöhön:
Ei
Mahdollisuus asuntoon:
Ei
Jätä hakemus:
Lisätiedot
Etsi työpaikkaa