Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Kaarinan toimipaikka

Kaarinan TE-toimisto

Toimipaikka sijaitsee Lautakunnankadulla, aikaisemmin se oli Oskarinkadulla. Työkkäri on avoinna ma–pe kello 9–12 ja ajanvarauksella 13–15.45. Viikonloppuisin suljettu. Jos Kaarinan työvoimatoimistossa asioidaan ilman ajanvarausta, on ensin otettava vuoronumero aulapalvelupisteeseen. Tämän toimipaikan kanssa samoissa tiloissa palvelee myös Kaarinan yhteispalvelupiste.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi.

Postiosoite on PL 186, 20780 Kaarina.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kaarinan toimipaikka" on saanut pisteet 4,2/10. Se on 18 arvostelun tulos.

Mielipiteet Kaarinan työvoimatoimistosta

masa1221 27. päivä kesäkuuta 2013

työkkäri sulkenut ovensa sisäilmanlaadun epäpuhtauksien takia. toiminta jatkuu muutaman kuukauden päästä uusissa tiloissa

Apua saanut 06. päivä toukokuuta 2014

Kävin tänään Kaarinan toimipaikassa selvittelemässä omia asioitani. Sain erittäin hyvää, asiantuntevaa ja jopa nopeaa palvelua sekä tietoa, jota en netin kautta ollut löytänyt. Kiitokset erityisesti Maarit Knuutilalle!

Littoisten perukoilta 24. päivä kesäkuuta 2014

Kävimme äsken ovenne takana. Vain ovella oli lappu että eri aukioloajat kuin tässä netissä. Olkaa ystävälliset ja hoitakaa nuo kesäaikanne myöskin nettiin.
Harmi että joudumme kulkemaan edestakaisin ilman että Teidän hommat eivät toimi.

*Työtön 15. päivä kesäkuuta 2015

Kiitokset erityisesti Maarit Knuutilalle!.. hän on jo 2 kertaa tehnyt hakemukseni vääri..
mukavaa valitella niistä ja odottaa 7kk..
siispä Kiitokset erityisesti Maarit Knuutilalle!

AKV 16. päivä kesäkuuta 2016

Monitoimipisteen asiakaspalvelu, neuvonta ja -opastus ovat epäselviä. Henkilökunta voisi tervehtiä asiakkaita nähdessään, riippumatta siitä millä asioilla he siellä ovat. Te-keskuksen henkilökunnan keskinäinen juttelu asiakkaistaan muiden asiakkaiden kuullen (ovet auki), ei anna luottamuksellista kuvaa asioiden hoidosta. Omalla kohdallani käynti oli todella outo, omia tavoitteita tai toimiani oman työllistymisen suhteen ei noteerattu. Sain toimintamääräyksen palkattoman työkokeilupaikan hankkimiseen,vaikka minulla on voimassa oleva määräaikainen työsopimus ja työtunteja siinä tekemättä. En ole vaihtamassa alakaan. En ole kuntoutumassa. Olen tehnyt myös muita kokoaika ja osa-aikatöitä tilaisuuksien mukaan vakitusen työpaikan löytämisen eteen. En koe olevani passiivinen ja syrjätynyt missään määrin. En tiedä, eikö te-järjestelmä/systeemi ymmärrä nykytyöelämän silppuarkea. Työtuntien laskentaperuste tuntuu vanhanaikaiselta viikkotuntimäärineen. Valitettavasti sain siis täällä huonoa ja epäpätevää palvelua.

piirileikit perseestä 19. päivä huhtikuuta 2017

Heti kun sinne menee, pääsee aa-ram-sam-sam piirileikkeihin kuntouttavaan. KOLME kukkahattutanttaa haastattelee piirileikkejä varten. KOLME!

Liikaa tanttoja töissä te-keskuksella!

Kokemuksista Kaarinan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kaarinan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)