Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Mäntyharjun yhteispalvelupiste" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2257 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Mäntyharjun yhteispalvelupiste (muuttanut/lopettanut)

Mäntyharjun TE-toimisto

Mäntyharjun yhteispalvelupiste sijaitsee Asematiellä. Puhelinnumero on 029 504 4000. Tämä palvelupiste on avoinna kunnan virastojen aukioloaikoina — kello 9–15.

Lopetti vuodenvaihteessa 2013–2014.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 232 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Mäntyharjun yhteispalvelupiste" on saanut pisteet nan/10. Se on 0 arvostelun tulos.

Mielipiteet Mäntyharjun työvoimatoimistosta

asiakas 13. päivä toukokuuta 2014

Minä sain Mikkelin te toimistoa tietoa että Mäntyharjussa on toimintaa. Varaamalla ( valtakunnalisesta numerosta) ajan pääsee hlö.koht. palveluun, kerran vko:ssa on päivystys. Myös yhteispalvelupisteeseen voi postia jättää .

Kokemuksista Mäntyharjun työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Mäntyharjun yhteispalvelupiste sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. marin on lehmä (Siilinjärven toimipaikka)
  2. Nimimerkillä "kokemusta omaava" (Kiteen toimipaikka)
  3. Minna (Kiteen toimipaikka)
  4. Työtön (Oulun toimipaikka)
  5. työtön (Oulun toimipaikka)