Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Espoossa

Etsitkö kesätöitä Espoon alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Uudenmaan alueella on peräti 13 kaupunkia. Monet kunnista ovat kaksikielisiä. Alueella on kansallispuistoja ja luonnonpuistoja, arvokkaita kansallismaisemia. Nämä kaikki kannattaa nähdä mahdollisuuksina työllistyä esimerkiksi luonto-tai museo-oppaana. Uudenmaan TE-toimiston mukaan kesätöitä on sadoille henkilöille eri puolilla maakuntaa. Edellä mainitun museo-oppaan hommien lisäksi etsitään museoapulaisia ja -avustajia, opasvalvojia, näyttelyvalvojia, kesätoimittajia, apulaisia, myyjiä, rantavalvojia, uinninvalvojia, urheilukentänhoitajia, tarjoilijoita, kiinteistönhoidon apulaisia, pihatyöntekijöitä, vahtimestareita, torimyyjiä, kassahenkilöitä, feissareita, puhelinmyyjiä, henkilökohtaisia avustajia, maataloustyöntekijöitä, pesulatyöntekijöitä, siivoojia, varastotyöntekijöitä, keittiöapulaisia ja sanomalehtien jakelijoita. Näin ollen perinteisen Linnanmäelle hakemisen lisäksi vaihtoehtoja löytyy huimasti.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

sosionomi, Hoivapalvelu Anne Oy, Espoo
Julkaistiin: .
Kuvaus:
sosionomi, Hoivapalvelu Anne Oy, Espoo, Haku päättyy: 30.08.2020, muu osa-aikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hoivapalvelu Anne Oy on laatusertifiotu kotipalveluyritys, jossa työyhteisön hyvä työhyvinvointi on erittäin tärkeää. Yritys työllistää tällä hetkellä 6-8 lähihoitajaa kotihoidon puolelle.Lisäksi 2 sosionomia perhetyön puolella.

Haemme Espooseen lisää PERHETYÖHÖN sosionomi koulutuksen saanutta. Välillä työtä tehdään työparina nepsyvalmentajan kanssa. Myös juuri valmistuvat alanopiskelijat huomi…
Kuorma-autonkuljettaja, Karkkilan Halli ja Kone Oy, Espoo
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kuorma-autonkuljettaja, Karkkilan Halli ja Kone Oy, Espoo, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme ammattitaitoista nostolava-auton kuljettajaa. Aikaisempi kokemus nostolava-autoista iso plussa. Aikaisempi raskaankaluston ajokokemus pakollinen.

Sinulta tulisi sujua vähintään normaali kuorma-auton pieni ylläpitohuolto. Hydrauliikan ja sähkön tuntemus plussaa.

Työt tapahtuu 5-70m korkeudessa ja ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Hakijalta tulee löytyä vähintään BC-ajokortti sekä työtu…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Espoon kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Espoossa" on saanut pisteet 8,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Espoossa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)