Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Joensuun toimipaikka

Joensuun TE-toimisto

Joensuun työkkäri sijaitsee nykyään Torikadulla, aikaisemmin se toimi Koskikadulta käsin. Toimisto löytyy nyt osoitteesta Torikatu 36 A ja kiinteistön neljännestä kerroksesta. TE-toimisto on avoinna arkisin kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-karjala@te-toimisto.fi.

Postiosoite on PL 93, 80101 Joensuu.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 232 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Joensuun toimipaikka" on saanut pisteet 3,2/10. Se on 32 arvostelun tulos.

Mielipiteet Joensuun työvoimatoimistosta

Sari Matikainen 04. päivä syyskuuta 2013

Hei,
Sain teiltä myöntävän kirjeen työttömyyskorvauksella kustannetusta opiskelusta. Siinä kuitenkin luki, että opiskelu tapahtuu kotikunnassa. Se ei pidä täysin paikkansa. Osa koulutuksesta tapahtuu Kuopiossa -Itä-Suomen yo:n Kuopion kampuksella. Vaikuttaako tämä mitenkään mihinkään teidän tai Kelan päätöksiin? Korjatkaa tieto ainakin koneillenne, mainitsin siitä jo aiemmin teidän virkailijallenne.

onni 09. päivä syyskuuta 2013

Ennen puhemella pääsi puheuhteyteen. Mutta nyt edes älypuhelin ei auta.

Surullinen 13. päivä tammikuuta 2014

Kyllä tuolla työvoimatoimistossa käynnin jälkeen tuntee itsensä taas huonoksi kansalaiseksi !

Nuori 10. päivä helmikuuta 2014

On kyllä ihmisten kohtelu mennyt työvoimatoimistoissa huonoksi, ei ainoastaan Joensuussa vaan myös muualla. Virkapöydän takana kun on erittäin helppo ylenkatsoa, tavallisia laiskoja, tyhmiä ja saamattomia ihmisiä.

Samuli 09. päivä maaliskuuta 2014

On se kummallista, kun kävin nuorten palveluissa, ei minulle kerrottu sanssikortista, vaan pelkästään työmarkkinatuellisesta työharjoittelusta. Internetistä löysin tietoa sanssikortista ja kappas kummaa, minähän olisin siihen oikeutettu ! Seuraavalla kerralla menin työvoimatoimistoon ja kysyin infopisteestä mikä on sanssikortti, olenko oikeutettu, ystävällinen mies ojensi sen minulle suoraan hyllystä. Tätä ei siis voinut tehdä jo kuukausia sitten nuorten palveluita hoitava asiantuntija ! Ilmeisesti nuoria ei haluta työllistää, kuin vain TÄYSIN ilmaiseksi orjaksi.

0rava 17. päivä maaliskuuta 2014

Minulla on positiivisia kokemuksia Joensuun työkkärissä asioinnista! :) Paljon ennemmän hapannaama-syndroomaa kärsitään muiden paikkakunnan toimistoissa.
Parannusta toivoisin aikaisemman henkilön jättämää viestiä puoltaen, eli palvelu pitäisi saada enemmän asiakaslähtöiseksi. Asiakkaalle tulee MARKKINOIDA kaikkia mahdollisia palveluja joista hän voisi olla kiinnostunut. Ei pitäisi jäädä tukien saaminen sen varaan ettei itse ole ottanut asioista selvää, jos kerran työvoimatoimistoon henkilökohtaisesti sisään on kävellyt.

Leena 27. päivä maaliskuuta 2014

Erittäin kannustavaa ja mahdollisuuksia tarjoavaa toimintaa TE-toimiston koulutusneuvonnalta Joensuussa!! Pystyin tuen avulla toteuttaan omaan oppimseen liittyneen kunnioanhimoisen haasteen ja sain siihen tukea!

Tapio -70 19. päivä elokuuta 2014

Soitin eka kerran vuosiin työkkäriin.
Ajatus oli kysyä eräästä työpaikasta toisella puolen Suomea. Jumitin vaihteeseen ja sain SELLASTA MIELEN LAMAUTTAVAA pimputusta kuunnella että johan loppu työnhaku into. Ainakin tuli olo että nyt on Tapio aikas alhaalla tässä yhteiskunnassa.
Wit..u… onko joku psykiatri ollu taas päättämässä musiikki valinnasta vai joku muuten vajakki..?
Esittäisin että joku rauhallinen, mieltä rauhoittava musiikki olisi enemmän kohdallaan tilanteessa, jossa ihminen yrittää työllistyä ja olla kansalaisena tasavertainen muitten kanssa.

Kalle Oikarainen 31. päivä lokakuuta 2014

Työllinen

Olen erittäin pettynyt Joensuun työvoimatoimistoon. Puhelinpalvelu on aivan ala-arvoinen. Työmarkkinatukipäätöksiä venytetään tarkoituksellisesti. Lopetetaan koko toimisto ja siirtytään perusturvan maksamiseen !!!

Säästöä joka sentti.

Rami 28. päivä lokakuuta 2017

Olen huolestunut tiedottamisesta . Olin kuntoutus kokeilussa , kelalta tuli viesti että ilmoita TE-keskukseen työnhakijaksi.Koska käsitin asiani että ei tarvitse eri ilmoitusta tehdä .Nähtävää on saanko karanteenin.

Kokemuksista Joensuun työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Joensuun toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)