Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Kiteen toimipaikka

Kiteen TE-toimisto

Kiteellä työvoimatoimisto, TE-toimisto, on avoinna maanantaisin kello 9–12 ja 13–16. Muina arkipäivinä avoinna vain ajanvarauksella. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Postiosoite on PL 93, 80101 Joensuu.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-karjala@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 232 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kiteen toimipaikka" on saanut pisteet 6,3/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Mielipiteet Kiteen työvoimatoimistosta

Jussi 23. päivä marraskuuta 2017

Jos tiesin,että joudun itse maksamaan sen työturvakurssinkurssin 120e,niin en perkele ois varannu sitä.En tajunnut sitä jotain kahden viikon sääntöä,mutta työkkärin joensuun täti lupas selvittää asian jo aikaisemmin.Ja yhteydenottoa ei kuulunu ja tänään selvis,että joudun maksamaan sen ite visalla,että olen käytettävissä työmarkkinoilla keväälläkin.HAISTAKAA PERSE koko työkkäri.Ainuttakaan työpaikkaa en ole teidän kautta saanu.Kaikki olen ite hankkinut.Työvoimatoimistot vois mun puolesta vaikka lakkauttaa.Kerjään vaikka ennen,kun teiltä apua pyydän!

Kokemuksista Kiteen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kiteen toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)