Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Kiteen toimipaikka

Kiteen TE-toimisto

Kiteellä työvoimatoimisto, TE-toimisto, on avoinna maanantaisin kello 9–12 ja 13–16. Muina arkipäivinä avoinna vain ajanvarauksella. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Postiosoite on PL 93, 80101 Joensuu.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-karjala@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kiteen toimipaikka" on saanut pisteet 5,3/10. Se on 9 arvostelun tulos.

Mielipiteet Kiteen työvoimatoimistosta

Jussi 23. päivä marraskuuta 2017

Jos tiesin,että joudun itse maksamaan sen työturvakurssinkurssin 120e,niin en perkele ois varannu sitä.En tajunnut sitä jotain kahden viikon sääntöä,mutta työkkärin joensuun täti lupas selvittää asian jo aikaisemmin.Ja yhteydenottoa ei kuulunu ja tänään selvis,että joudun maksamaan sen ite visalla,että olen käytettävissä työmarkkinoilla keväälläkin.HAISTAKAA PERSE koko työkkäri.Ainuttakaan työpaikkaa en ole teidän kautta saanu.Kaikki olen ite hankkinut.Työvoimatoimistot vois mun puolesta vaikka lakkauttaa.Kerjään vaikka ennen,kun teiltä apua pyydän!

Minna 17. päivä maaliskuuta 2021

MIKSI työvoimatoimiston virkailijat eivät toimita Kelaan todistusta voimassa olevasta työnhausta ja esteettömyydestä työttömyysturvan maksamiselle aikanaan? AINA tätä asiaa saa kerjätä viikkokaupalla jälkikäteen kun Kela kieltäytyy maksamasta työttömyysturvaa ilman sitä todistusta! TEHKÄÄ TYÖNNE KUNNOLLA, LAISKIMUKSET!

Nimimerkillä "kokemusta omaava" 17. päivä maaliskuuta 2021

Nykyinen virkalija tekee juuri sitä: virkailee (=hidastelee) tahallaan ja tarkoituksella. Vähättelee varsinkin pitkäaikaistyöttömiä. Tekee tolkuttomasti virheitä ja rikkomuksia ja syyttää sitten milloin asiakkaitaan, milloin Kelaa, milloin kuntaa ja milloin ketäkin. HÄNESSÄhän ei koskaa ole vikaa.
Virkailija asenne on halveksiva, jopa änensävy on loukkaava ”blaa-blaa-blaa” tyylinen. Jos työnhakija ei miellytä tai vaatii oikeuksiaan ja tasa-arvoista kohtelua, virkailija alkaa uhkailla mahdottomilla työhönosoituksilla ja karanteeneilla. Lausunnot ovat valheellisia ja mitä sattuu. Erittäin epäluotettava, epärehellinen ja epäpätevä henkilö.

Kokemuksista Kiteen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kiteen toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)