Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Hämeenlinnassa

Etsitkö kesätöitä Hämeenlinnan alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Kanta-Hämeessä on noin 175 000 asukasta ja suurimmat asutuskeskukset ovat Hämeenlinna, Forssa sekä Riihimäki. Näin ollen edellä mainituista kolmesta kaupungista kesätöiden saaminen lienee helpointa, sillä niissä on eniten tarjontaa. Töitä kannattaa tiedustella esimerkiksi vanhusten palvelukeskuksista, museoista, kioskeista ja kaupungeilta itseltään. Kaupungeissa saatetaan tarvita vaikkapa puistotyöntekijöitä, näyttelyoppaita, uimaopettajia ja siivoojia.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Myyntineuvottelija, KF-Myynti Oy, Hämeenlinna, Hämeenlinna
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Myyntineuvottelija, KF-Myynti Oy, Hämeenlinna, Haku päättyy: 01.09.2019, kokoaikatyö, uusi pääasema avattu kaupungissa, Kesto: yli 12 kuukautta, Yhdistä työ ja opiskelu
Yhdistä työ ja opiskelu!
Tule töihin meille oppisopimuksella! Oppisopimusopiskelijana tienaat jokainen arkipäivä ja saat samalla merkonomin tutkinnon.

Oppisopimus lyhyesti:
- Oppiminen tapahtuu pääosin omalla työpaikalla ja lisäksi täydennät opintojasi oppilaitoksessa n. 2 pvä/kk
- Olet vakituisessa työsuhteessa opiskelun ajan, samalla koulua käyden.
- Oppisopimuskoulutus kestää noin 1,…
Taksinkuljettaja, Häme Food Oy, Hämeenlinna, Hämeenlinna
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Taksinkuljettaja, Häme Food Oy, Hämeenlinna, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, mahdollisesti pidempään
Haemme aluksi kesätyöhön taksinkuljettajaa. Vaadimme sinulta taksinkuljettajan lupaa ja reipasta asennetta.

Tehtävänäsi on ajaa sekä Inva ja normaalia henkilöautotaksia (tarpeen mukaan). Käytössäsi on monipuoliset välitysjärjestelmät ja mahdollisuudet hyviin ansioihin. Nyt valittava kuljettaja sijaistaa ensisijaisesti vakituisia henkilöitä kesän ajan, mutta tarvittaessa töitä riittää myös syksyl…
Lähihoitaja, Pumpulitupa, Pumpulituvan asumisyksiköt, Hämeenlinna
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Lähihoitaja, Pumpulitupa, Hämeenlinna, 3-vuorotyö, Kesto: 1 - 3 kk
Haetaan innokasta ja motivoitunutta kesätyöntekijää työskentelemään vammaisten lasten ja nuorten pariin mukavaan ja nuorekkaaseen työympäristöön….
Muu toimisto- tai laitossiivooja, Lasten Kesä ry, Hauhon Lomakeskus, Hämeenlinna
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Muu toimisto- tai laitossiivooja, Lasten Kesä ry, Hämeenlinna, kokoaikatyö, 7-15, Kesto: 1 - 3 kk, tai sopimuksen mukaan, viimeistään 3.8.
Etsimme kivaan kesätyötiimiin Hauhon lomakeskukseen ahkeraa ja osaavaa siivoojaa. Työsi tapahtuu lasten kesäleirien keskellä, joten sosiaalinen ja yhteistyökykyinen asenne on tarpeen. Saat itsellesi työkaverin, ja emäntä opastaa sinut hyvin työhön.

Sinun ei tarvitse olla täysi-ikäinen, mutta tarvitset kulkupelin, jolla pääset työpaikalle päivittäin, majoitusta emme valitettavasti pysty tarjoamaa…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Hämeenlinnan kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Hämeenlinnassa" on saanut pisteet 6,0/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Hämeenlinnassa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)