Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Hyvinkäällä

Etsitkö kesätöitä Hyvinkään alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Uudenmaan alueella on peräti 13 kaupunkia. Monet kunnista ovat kaksikielisiä. Alueella on kansallispuistoja ja luonnonpuistoja, arvokkaita kansallismaisemia. Nämä kaikki kannattaa nähdä mahdollisuuksina työllistyä esimerkiksi luonto-tai museo-oppaana. Uudenmaan TE-toimiston mukaan kesätöitä on sadoille henkilöille eri puolilla maakuntaa. Edellä mainitun museo-oppaan hommien lisäksi etsitään museoapulaisia ja -avustajia, opasvalvojia, näyttelyvalvojia, kesätoimittajia, apulaisia, myyjiä, rantavalvojia, uinninvalvojia, urheilukentänhoitajia, tarjoilijoita, kiinteistönhoidon apulaisia, pihatyöntekijöitä, vahtimestareita, torimyyjiä, kassahenkilöitä, feissareita, puhelinmyyjiä, henkilökohtaisia avustajia, maataloustyöntekijöitä, pesulatyöntekijöitä, siivoojia, varastotyöntekijöitä, keittiöapulaisia ja sanomalehtien jakelijoita. Näin ollen perinteisen Linnanmäelle hakemisen lisäksi vaihtoehtoja löytyy huimasti.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Torimyyjä/myyjä, 2 paikkaa, LM-Laatutuote Avoin yhtiö, Hyvinkää ja Itä-Helsinki, Hyvinkää
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Torimyyjä/myyjä, LM-Laatutuote Avoin yhtiö, Hyvinkää, Haku päättyy: 28.08.2019, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, 15.09.2019
Kesäksi mansikan myyntiin Hyvinkäälle ja Itä-Helsinki!

Haemme reipasta TORIMYYJÄÄ mansikka-, hedelmä- ja vihannesmyyntiin, kokopäivätyöhön kesätyöhön. Myyntipiste sijaitsee Hyvinkäällä kauppakeskus Villassa (sisäpiste) sekä pisteitä Itä-Helsingin alueella.

Edellytämme 17 vuoden ikää. Aikaisempi työkokemus on eduksi.

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla (älä laita työtodistuksia sähköp…
parturi-kampaaja, voxy oy, Hyvinkää
Julkaistiin: .
Kuvaus:
parturi-kampaaja, voxy oy, Hyvinkää, Haku päättyy: 25.08.2019, kokoaikatyö, Sopimuksen mukaan, Kesto: 3 - 6 kk, Sopimuksen mukaan
Voxyhair on kotimainen kampaamoketju, jolla on toimipisteitä ympäri Suomen. Parturi-kampaamo Voxyhair-Hyvinkää sijaitsee Hyvinkään kauppakeskus Willassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Panostamme henkilöstön ammattitaidon ylläpitämiseen ja haluamme kouluttaa edelleen. Meillä voit erikoistua mm. suoristuspermanentteihin ja hiuspohjahoitoihin jne., muun kampaamotyön ohella.

Tarvitsemme nyt liik…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Hyvinkään kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Hyvinkäällä" on saanut pisteet 6,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Hyvinkäällä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)