Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Jämsässä

Etsitkö kesätöitä Jämsän alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Keski-Suomen maakunnasta voi löytyä kesätöitä esimerkiksi sairaanhoitoalan opiskelijoille Keski-Suomen sairaanhoitopiiristä. Restel Oy voi tarjota töitä huoltamokahviloistaan, StaffPointilla saattaa olla hommia. Jyväskylästä käesin toimiva Buusteri Oy saattaa vieläkin kaivata reipasta ja menevää myynti- ja markkinointialan työntekijää. Myös yksityiset ihmiset voivat kaivata vaikkapa lastenhoitajaa, puutarhan hoitamiseen, siivoamiseen ym.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Y
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Y
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
Y
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Y
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
T
Julkaistiin: .
Kuvaus:
T


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Jämsän kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Jämsässä" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Jämsässä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)