Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Järvenpäässä

Etsitkö kesätöitä Järvenpään alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Uudenmaan alueella on peräti 13 kaupunkia. Monet kunnista ovat kaksikielisiä. Alueella on kansallispuistoja ja luonnonpuistoja, arvokkaita kansallismaisemia. Nämä kaikki kannattaa nähdä mahdollisuuksina työllistyä esimerkiksi luonto-tai museo-oppaana. Uudenmaan TE-toimiston mukaan kesätöitä on sadoille henkilöille eri puolilla maakuntaa. Edellä mainitun museo-oppaan hommien lisäksi etsitään museoapulaisia ja -avustajia, opasvalvojia, näyttelyvalvojia, kesätoimittajia, apulaisia, myyjiä, rantavalvojia, uinninvalvojia, urheilukentänhoitajia, tarjoilijoita, kiinteistönhoidon apulaisia, pihatyöntekijöitä, vahtimestareita, torimyyjiä, kassahenkilöitä, feissareita, puhelinmyyjiä, henkilökohtaisia avustajia, maataloustyöntekijöitä, pesulatyöntekijöitä, siivoojia, varastotyöntekijöitä, keittiöapulaisia ja sanomalehtien jakelijoita. Näin ollen perinteisen Linnanmäelle hakemisen lisäksi vaihtoehtoja löytyy huimasti.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Betoniautonkuljettaja, Betonipumppaus Rohde-Nielsen Oy, Nurmijärvi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Betoniautonkuljettaja, Betonipumppaus Rohde-Nielsen Oy, Nurmijärvi, Haku päättyy: 26.07.2019, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, Mahdollisesti pidempään
Betoniauton kuljettajalle paikka vapaana lomasijaisuuden ajaksi, mahdollisesti pidempään.

Kuljettajalla täytyy olla voimassaoleva ammattipätevyys, digipiirturikortti, työturvallisuuskortti sekä C-luokan ajokortti.

Hyvä suomen kielen taito tarvitaan työn itsenäisyyden ja asiakaspalvelun vuoksi….
Siivooja, Lassila & Tikanoja Oyj, Järvenpää
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Siivooja, Lassila & Tikanoja Oyj, Järvenpää, Haku päättyy: 28.07.2019 klo 02:00, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Lassila & Tikanoja


L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta ja ammattitaitoista

SIIVOOJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen Mäntsälään. Huolehdit usean asiakaskohteemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella.

Tässä tehtävässä siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on i…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Järvenpään kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Järvenpäässä" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Järvenpäässä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Turun toimipiste)
  2. Turun TE-toimisto (Turun toimipiste)
  3. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  4. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  5. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)