Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Jyväskylässä

Etsitkö kesätöitä Jyväskylän alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Keski-Suomen maakunnasta voi löytyä kesätöitä esimerkiksi sairaanhoitoalan opiskelijoille Keski-Suomen sairaanhoitopiiristä. Restel Oy voi tarjota töitä huoltamokahviloistaan, StaffPointilla saattaa olla hommia. Jyväskylästä käesin toimiva Buusteri Oy saattaa vieläkin kaivata reipasta ja menevää myynti- ja markkinointialan työntekijää. Myös yksityiset ihmiset voivat kaivata vaikkapa lastenhoitajaa, puutarhan hoitamiseen, siivoamiseen ym.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Asiakasneuvottelija, 2 paikkaa, KF-Myynti Oy, Jyväskylä Cygnaeuksenkatu, Jyväskylä
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Asiakasneuvottelija, KF-Myynti Oy, Jyväskylä, Haku päättyy: 01.09.2019, kokoaikatyö, uusi pääasema avattu kaupungissa, Kesto: yli 12 kuukautta, Yhdistä työ ja opiskelu
Yhdistä työ ja opiskelu!
Tule töihin meille oppisopimuksella! Oppisopimusopiskelijana tienaat jokainen arkipäivä ja saat samalla merkonomin tutkinnon.

Oppisopimus lyhyesti:
- Oppiminen tapahtuu pääosin omalla työpaikalla ja lisäksi täydennät opintojasi oppilaitoksessa n. 2 pvä/kk
- Olet vakituisessa työsuhteessa opiskelun ajan, samalla koulua käyden.
- Oppisopimuskoulutus kestää noin 1,…
Parturi-kampaaja -kesätyö, Parturi Konehuone, Parturi Konehuone, Jyväskylä
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Parturi-kampaaja -kesätyö, Parturi Konehuone, Jyväskylä, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Konehuone etsii parturi-kampaajaa Jyväskylään kesätyöhön. Haemme lisäystä nuorekkaaseen työporukkaan Yliopistonkadun Konehuoneeseen. Jos olet sosiaalinen, reipas ja motivoitunut sekä pidät asiakaspalvelusta, olet etsimämme henkilö. Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti miesten hiustenleikkaukset. Työajat vaihtelevat arkisin klo 9-21 välillä ja lauantaisin klo 10-18.

Tarjoamme sinulle mukavan työpor…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Jyväskylän kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Jyväskylässä" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Jyväskylässä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)