Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kajaanissa

Etsitkö kesätöitä Kajaanin alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Kainuun suunnalla kesätöitä kannattaa tiedustella vaikkapa Keskolta, DNA:lta ja K-Raudasta. Lisäksi museoissa saatetaan kaivata kesäoppaita, jotkut rakennustyömaat voivat kaivata hanslankaria.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

4 asiakas- ja myyntineuvottelijaa(kesätyö), 4 paikkaa, M&J Dynastia Oy, Kajaani, Kajaani
Julkaistiin: .
Kuvaus:
4 asiakas- ja myyntineuvottelijaa(kesätyö), M&J Dynastia Oy, Kajaani, Haku päättyy: 04.08.2019, kokoaikatyö, myös osa-aika työ 15-20h/vko, Kesto: 1 - 3 kk
M&J Dynastia Oy, telemarkkinoinnin asiantuntijayritys Savon sydämestä. Olemme vakaavarainen, luotettava perheyritys, meille on myönnetty korkein AAA-Luottoluokistus ja olemme myös ASML:n reilun pelin jäsen.

Toimimme Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Oulussa, Helsingissä sekä Kajaanissa ja meillä työskentelee 120-150 työntekijää ajankohdasta riippuen

Toimimme yhteistyössä mm. Suomen suurimpie…
Kesätyöseteli-Kesätyöpaikka, 4 paikkaa, M&J Dynastia Oy, Kajaani, Kajaani
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kesätyöseteli-Kesätyöpaikka, M&J Dynastia Oy, Kajaani, Haku päättyy: 04.08.2019, kokoaikatyö, myös osa-aika työ 15-20h/vko, Kesto: 1 - 3 kk
M&J Dynastia Oy, telemarkkinoinnin asiantuntijayritys Savon sydämestä. Olemme vakaavarainen, luotettava perheyritys, meille on myönnetty korkein AAA-Luottoluokitus ja olemme myös ASML:n reilun pelin jäsen. Toimimme Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Oulussa, Helsingissä sekä Kajaanissa ja meillä työskentelee 120-150 työntekijää ajankohdasta riippuen.

Olemme mukana Vastuullinen kesätyö 2019-kam…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kajaanin kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kajaanissa" on saanut pisteet 4,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kajaanissa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)