Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kajaanissa

Etsitkö kesätöitä Kajaanin alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Kainuun suunnalla kesätöitä kannattaa tiedustella vaikkapa Keskolta, DNA:lta ja K-Raudasta. Lisäksi museoissa saatetaan kaivata kesäoppaita, jotkut rakennustyömaat voivat kaivata hanslankaria.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Kesälääkärin sijaisuudet terveyskeskuksissa, Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Kajaani
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kesälääkärin sijaisuudet terveyskeskuksissa, Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Kajaani, Haku päättyy: 30.09.2020 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Kesälääkärin sijaisuudet Kajaanin ja Suomussalmen terveysasemien vastaanotoille. Kesälääkärin sijaisuuksia vastaanotoilla voivat hakea vähintään 5 vuotta opiskelleet lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää motivaatiota.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen.
Ty…
Grillityöntekijä, 3 paikkaa, Mantan Grilli-Kioski Oy, Kajaani
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Grillityöntekijä, Mantan Grilli-Kioski Oy, Kajaani, 2-vuorotyö, sopimuksen mukaan, Kesto: yli 12 kuukautta
Grillituotteiden valmistus ja myynti. Kokemus alalta ei välttämätön, työ opetetaan. Aamu- ja iltavuoroja, työtä 6 - 8 h/pvä. Työtä myös viikonloppuisin. Myös mahdollisuus kesätyöhön. Iltavuoro tai viikonlopputyötä esim. opiskelijalle….


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kajaanin kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kajaanissa" on saanut pisteet 4,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kajaanissa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)