Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kemissä

Etsitkö kesätöitä Kemin alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Lapin seudulla kesätöiden saaminen voi olla haastavaa pitkien etäisyyksien vuoksi. Arvatenkin väkiluvun puolesta parhaat työllistymismahdollisuudet ovat Rovaniemellä, Kemissä ja Kemijärvellä, myös Torniossa. Alaikäisen nuoren parhaat työllistymismahdollisuudet saattavat olla kaupungeissa, mutta myös Metsähallitus voi olla varteenotettava vaihtoehto jos sillä vain on käynnissä esimerkiksi metsänviljelyprojekti. Myös Lapin sairaanhoitopiiri voi työllistää esimerkiksi tarjoamalla laitoshuoltajan sijaisuuksia. On erittäin tärkeää tutustua TE-toimiston nettisivuihin, sillä kunnat ilmoittavat töistään etenkin siellä. Esimerkiksi Kittilän kunta mahdollisuuksiensa mukaan antaa noin kuukauden pituisia työrupeamia nuorille (1991–1999 syntyneet koululaiset ja opiskelijat).

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Kesämyyjä, 5 paikkaa, Suomen Terveysravinto Oy., Kemi, Kemijärvi, Kokkola, Pori, Oulu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kesämyyjä, Suomen Terveysravinto Oy., Oulu, Haku päättyy: 24.08.2020 klo 23:59, kokoaikatyö, tai osa-aikainen, Kesto: yli 12 kuukautta
Suomen Terveysravinto on alansa johtava yritys. Haemme nyt kesäksi 2020 kesämyyjiä useampaan eri toimistoon ympäri Suomea.

Takaamme sinulle
-kesätyön alan johtavassa yrityksessä
-myytäviksi tuotteiksi kotimaista luonnonkosmetiikka, hiustenhoitotuotteita ja ravintolisiä
-arvokasta työkokemusta
-takuupalkan, provisiot, bonukset
-koulutuksen, jonka jälkeen olet myynnin ammattilainen
-huipputii…
KESÄTYÖ 2020, 6 paikkaa, Myyntitalo Routa Oy, Tervola, Tervola
Julkaistiin: .
Kuvaus:
KESÄTYÖ 2020, Myyntitalo Routa Oy, Tervola, muu osa-aikatyö, 6,25 tuntia arkisin, Kesto: 1 - 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Myyntitalo Routa Oy on pohjoisesta Suomesta juurensa kasvattava myynnin ammattilaisyritys. Olemme ASML:n jäsen ja meillä on liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status.


KESÄTYÖ 2020 -REKRYTOINTI ON KÄYNNISSÄ

Hae sinäkin mukaan kesätyötiimiimme, vielä ehdit mukaan! Olethan reipas, positiivisen ajatusmaailman omaava ja ahkera persoona? Jos olet, niin sovimme toisillemme ihan täydellisesti.

Palkkaa…
Henkilökohtainen avustaja, 3 paikkaa, Jarmo Lampela, Kemi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Henkilökohtainen avustaja, Jarmo Lampela, Kemi, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva
Haetaan sijaisia sekä kesätyöntekijöitä kesälle 2020. Työ on 3- vuorotyötä. Työskentelemme vuoroissa yksin. Emme vaadi lähihoitaja koulutusta mutta katsomme sen kuitenkin eduksi. Avustettava on MS- tautia sairastava mies, joka istuu pyörätuolissa.
Työtehtäviin kuuluu kaikissa päivittäisissä toiminnoissa avustaminen. Työtehtäviin kuuluvat myös esim. kotityöt, siivous sekä kodin ulkopuoliset asioinn…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kemin kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kemissä" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kemissä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)