Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kemissä

Etsitkö kesätöitä Kemin alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Lapin seudulla kesätöiden saaminen voi olla haastavaa pitkien etäisyyksien vuoksi. Arvatenkin väkiluvun puolesta parhaat työllistymismahdollisuudet ovat Rovaniemellä, Kemissä ja Kemijärvellä, myös Torniossa. Alaikäisen nuoren parhaat työllistymismahdollisuudet saattavat olla kaupungeissa, mutta myös Metsähallitus voi olla varteenotettava vaihtoehto jos sillä vain on käynnissä esimerkiksi metsänviljelyprojekti. Myös Lapin sairaanhoitopiiri voi työllistää esimerkiksi tarjoamalla laitoshuoltajan sijaisuuksia. On erittäin tärkeää tutustua TE-toimiston nettisivuihin, sillä kunnat ilmoittavat töistään etenkin siellä. Esimerkiksi Kittilän kunta mahdollisuuksiensa mukaan antaa noin kuukauden pituisia työrupeamia nuorille (1991–1999 syntyneet koululaiset ja opiskelijat).

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Tutkimushaastattelija, 5 paikkaa, Suomen Terveysravinto Oy., Kajaani, Kemi, Oulu, Rovaniemi, Rovaniemi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Tutkimushaastattelija, Suomen Terveysravinto Oy., Rovaniemi, Haku päättyy: 23.09.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, tai osa-aikainen, Kesto: 3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan
Suomen Terveysravinto Oy on vuoden 2016 Kasvaja-yritys ja Suomen johtava brändi terveystuotteissa. Tuotteitamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista kotitaloutta.

Suomen Terveysravinto Oy etsii kesätyöntekijätiimiin vahvistusta. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen projektin, jossa kesätyöntekijöillä on mahdollisuus "jakaa" tutustumispaketteja D-vitamiinista suomalaisiin kotitalouksiin pelkällä pos…
Autonasentaja, Aine Kemi Oy, Kemi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Autonasentaja, Aine Kemi Oy, Kemi, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Haemme palvelukseemme osaavaa autonasentajaa kesälomittajaksi. Hakijalta toivomme palveluhenkistä asennetta, reipasta otetta työtehtäviin, halua oppia uutta, oma-aloitteisuutta ja kokemusta nykyautojen huollosta, korjauksesta ja vianmäärityksestä.
Skoda ja/tai Opel kokemus otetaan huomioon.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn laadukkaiden automerkkien parissa….


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kemin kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kemissä" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kemissä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Turun toimipiste)
  2. Turun TE-toimisto (Turun toimipiste)
  3. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  4. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  5. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)