Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kontiolahdella

Etsitkö kesätöitä Kontiolahden alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pohjois-Karjalan alueella työpaikkoja on runsaasti alkutuotannossa, jalostuksessa ja palveluissa. Maatalouden lisäksi asukkaita työllistää metsätalous. Voi siis olla todennäköisintä löytää myös kesätöitä noilta aloilta. Myös kaupungeilta kannattaa tiedustella hommia, sillä esimerkiksi Joensuun kaupungilla on tapana työllistää sadoittain nuoria. Joensuun kaupungin työpaikat on suunnattu 16–23-vuotiaille joensuulaisille koululaisille ja opiskelijoille. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

K
Julkaistiin: .
Kuvaus:
K
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
K
Julkaistiin: .
Kuvaus:
K
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
S
Julkaistiin: .
Kuvaus:
S


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kontiolahden kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kontiolahdella" on saanut pisteet 3,5/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kontiolahdella sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)