Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kontiolahdella

Etsitkö kesätöitä Kontiolahden alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pohjois-Karjalan alueella työpaikkoja on runsaasti alkutuotannossa, jalostuksessa ja palveluissa. Maatalouden lisäksi asukkaita työllistää metsätalous. Voi siis olla todennäköisintä löytää myös kesätöitä noilta aloilta. Myös kaupungeilta kannattaa tiedustella hommia, sillä esimerkiksi Joensuun kaupungilla on tapana työllistää sadoittain nuoria. Joensuun kaupungin työpaikat on suunnattu 16–23-vuotiaille joensuulaisille koululaisille ja opiskelijoille. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Nuorten kesätyöt 2019, vuosina 2001-2003 synty..., 200 paikkaa, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen ky, Joensuu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Nuorten kesätyöt 2019, vuosina 2001-2003 synty…, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen ky, Joensuu, Haku päättyy: 10.03.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 11 pv - 1 kk
NUORTEN KESÄTYÖT 2019

Siun sote tarjoaa 14 eri kunnan alueella kesätöitä 200 nuorelle kahden viikon mittaisina jaksoina kesä-elokuun aikana. Kesätyöpaikat ovat tarkoitettu vuosina 2001-2003 syntyneille nuorille.

Kesätyöt ovat pääosin avustavia tehtäviä ikäihmisten- tai kehitysvammaisten parissa eri työyksiköissä.

Tänä vuonna uutena kesätyötehtävänä on Siun soten henkilöstölle tarjottava lastenh…
Kahvilamyyjä, 3 paikkaa, Puolimatkan Palvelut Oy, Höytiäisen Tupa, Kontiolahti
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kahvilamyyjä, Puolimatkan Palvelut Oy, Kontiolahti, Haku päättyy: 31.03.2019, muu osa-aikatyö, Kesto: 3 - 6 kk, touko-elokuu
Kontiolahden satamassa sijaitseva grillikioski / kesäterassi Höytiäisen Tupa etsii kesätyöntekijöitä. Haemme iloista, oma-aloitteista ja sitoutuvaa tekijää. Aiempi kokemus ei ole välttämätön - asenne sitäkin tärkeämpi! Opastamme kyllä kaikkiin tehtäviin. Hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Työaika on aukioloaikojen puitteissa klo: 10-02 välillä, touko-elokuussa.

Kesätyöntekijän ty…
Tule meille kesätöihin!, 250 paikkaa, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Nurmes
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Tule meille kesätöihin!, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Nurmes, Haku päättyy: 28.02.2019 klo 23:59, muu osa-aikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
PKO:n kesätyöntekijät ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä kesätyöpaikkaansa. Saimme kesätyökyselyssä vuonna 2018 arvosanaksi 3,66 asteikolla 1-4.

Haluamme myös tänä vuonna tarjota jokaiselle kesätyöntekijällemme hyvän kesätyökokemuksen.

Odotamme kesätyöntekijöiltämme halua oppia uusia asioita, iloista ja hymyilevää asiakaspalveluasennetta sekä innostusta ja uskallusta kohdata asiakas.

Tarjoa…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kontiolahden kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kontiolahdella" on saanut pisteet 3,5/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kontiolahdella sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. kokenut (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  2. oon keski-ikäinen.. (Alajärven toimipaikka)
  3. Aikaa vailla (Kokkolan toimipaikka)
  4. Mikkonen Esko (Varkauden seudun työvoiman palvelukeskus Paletti)
  5. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)