Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kuopiossa

Etsitkö kesätöitä Kuopion alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Asukasluvultaan noin 248 000 henkilön kotiseutuna oleva Pohjois-Savo tarjoaa monenlaisia kesätyömahdollisuuksia. Esimerkiksi Prisma, Sale, ABC ja Sokos voivat kaivata myyjiä tai apulaisia, kuten myös postikeskukset, kaupungit ja yksityisetkin ihmiset. Esimerkiksi kaupungilta kannattaa tiedustella kesäoppaan hommia. Samoin kirjastoista, liikennepuistoista, arkistoista ja museoista voi löytyä työkeikkoja. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Kesätyö: Tutkimushaastattelija, 5 paikkaa, Suomen Terveysravinto Oy., Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lohja, Loimaa, Mikkeli, Lahti
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kesätyö: Tutkimushaastattelija, Suomen Terveysravinto Oy., Lahti, Haku päättyy: 26.08.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, tai osa-aikainen, Kesto: 3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan
Suomen Terveysravinto Oy on vuoden 2016 Kasvaja-yritys ja Suomen johtava brändi terveystuotteissa. Tuotteitamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista kotitaloutta.

Suomen Terveysravinto Oy etsii kesätyöntekijätiimiin vahvistusta. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen projektin, jossa kesätyöntekijöillä on mahdollisuus "jakaa" tutustumispaketteja D-vitamiinista suomalaisiin kotitalouksiin pelkällä pos…
Rakennusapulainen, Asunto Oy Kuopion Hovimäki, Kuopio
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Rakennusapulainen, Asunto Oy Kuopion Hovimäki, Kuopio, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Haemme rakennustyömaalle Kuopion Petoselle ahkeraa apumiestä monenlaisiin avustaviin tehtäviin. Työtä 1-3 pvä/viikko ma-pe klo 7-16. Työ käy hyvin esim kesätyöksi. Lähetä lyhyt hakemus mieluusti sähköpostitse, niin otamme yhteyttä….
myyntineuvottelija, 4 paikkaa, Poppaset Oy, Kuopio, Kuopio
Julkaistiin: .
Kuvaus:
myyntineuvottelija, Poppaset Oy, Kuopio, 2-vuorotyö, 6h/vrk, Kesto: 1 - 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Kesätöitä Matti Myöhäisille!

Peruutusten vuoksi meillä on tarjolla KESÄTÖITÄ NELJÄLLE NOPEALLE HAKIJALLE!

Toimimme yhteistyössä Sanoma Median kanssa. Tämä takaa varmat puitteet myynnin tueksi ; loistavat kaikille tutut tuotteet, passiivi asiakasrekisterin ja nopean atk pohjaisen soittojärjestelmän.

TARJOAMME SINULLE:

Palkallisen koulutuksen työhön.
Alan korkeimmat provisiot! (tekemällä vain yh…
Koneistaja, Kuopion Konepaja Oy, Kuopio
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Koneistaja, Kuopion Konepaja Oy, Kuopio, 2-vuorotyö, 8, Kesto: yli 12 kuukautta, voi olla myös kesätyö
Haemme CNC-koneiden käyttäjää, pääsääntöisesti sorvaustöihin.

Odotamme hakijalta perustason CNC-osaamista. Edellytämme hakijalta myös osaamista mittavälineiden käyttöön sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Hakijalla olisi hyvä olla hieman kokemusta metallialalta, mutta työkokemus ei ole välttämätön.

Haemme ensisijaisesti työntekijää vaiktuiseen työsuhteeseen, mutta työsuhteen pituus voi oll…
Kokki, 2 paikkaa, T:mi Pannumestarit, Kuopion kauppatori ja / Satamatori, Kuopio
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kokki, T:mi Pannumestarit, Kuopio, muu osa-aikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Haemme tehokkaaseen tiimiimme lisä apua muikkujen ja lettujen paistoon sekä asiakaspalveluun, työ on ulkoilmassa työskentelyä ja olemme säiden armoilla sen takia! Työvuorot ovat klo 09-21 välisellä ajalla .
Laita hakemus jos olet luotettava, täsmällinen ja asiakaspalvelutaitoinen!
Kielitaitoakin saa olla mutta ei pakko…..


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kuopion kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kuopiossa" on saanut pisteet 3,6/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kuopiossa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)