Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kuopiossa

Etsitkö kesätöitä Kuopion alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Asukasluvultaan noin 248 000 henkilön kotiseutuna oleva Pohjois-Savo tarjoaa monenlaisia kesätyömahdollisuuksia. Esimerkiksi Prisma, Sale, ABC ja Sokos voivat kaivata myyjiä tai apulaisia, kuten myös postikeskukset, kaupungit ja yksityisetkin ihmiset. Esimerkiksi kaupungilta kannattaa tiedustella kesäoppaan hommia. Samoin kirjastoista, liikennepuistoista, arkistoista ja museoista voi löytyä työkeikkoja. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Tutkija/laadunvarmistaja -harjoittelijoita, Sweco Asiantuntijapalvelut Oy, Helsinki
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Tutkija/laadunvarmistaja -harjoittelijoita, Sweco Asiantuntijapalvelut Oy, Helsinki, Haku päättyy: 16.02.2020, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi sekä korjausrakennesuunnittelu.

Haemme Helsinkiin ja Kuopioon
TUTKIJA/LAADUNVARMISTAJA -HARJOITTELIJOITA

Tutkimuksen ja laadunvarmistuksen työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia, eri hankkeissa pääset mukaan rak…
Tutkimushaastattelija, 5 paikkaa, Suomen Terveysravinto Oy., Jyväskylä, Kuopio, Nokia, Ylöjärvi, Jyväskylä
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Tutkimushaastattelija, Suomen Terveysravinto Oy., Jyväskylä, Haku päättyy: 16.12.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, tai osa-aikainen, Kesto: yli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Suomen Terveysravinto Oy on vuoden 2016 Kasvaja-yritys ja Suomen johtava brändi terveystuotteissa. Tuotteitamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista kotitaloutta.

Suomen Terveysravinto Oy etsii kesätyöntekijätiimiin vahvistusta. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen projektin, jossa kesätyöntekijöillä on mahdollisuus "jakaa" tutustumispaketteja D-vitamiinista suomalaisiin kotitalouksiin pelkällä pos…
Liikunnanohjaaja, 3 paikkaa, Kuopion Seikkailukeskus Oy, Kuopio
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Liikunnanohjaaja, Kuopion Seikkailukeskus Oy, Kuopio, Haku päättyy: 31.03.2020 klo 12:00, muu osa-aikatyö, 1 kokoaikainen ja 2 osa-aikaista, Kesto: 1 - 3 kk, Mahdollisuus jatkoon kesän jälkeen
Etsimme Seikkailukeskukselle vuokraamotyöntekijöitä kahteen toimipisteeseen. Vuokraamossa SUP - lautoja, kanootteja ja kajakkeja. Lisäksi mahdollisuus ohjattujen ryhmien ja kurssien vetämiseen. Etusijalla SUP tai melonnan-ohjaaja koulutuksen omaavat henkilöt. Myös vahva harrastuneisuus huomioidaan seuraavilla aloilla: Melonta, SUP, kiipeily, sukellus, vesijetteily, maastopyöräily.
Yhteydenotot säh…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kuopion kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kuopiossa" on saanut pisteet 3,6/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kuopiossa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Turun toimipiste)
  2. Turun TE-toimisto (Turun toimipiste)
  3. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  4. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  5. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)