Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Kuusamossa

Etsitkö kesätöitä Kuusamon alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, ruotsiksi Norra Österbottenissa, töitä kannattaa tiedustella kaupungeilta ja vaikkapa vuokratyöntekijöitä välittäviltä firmoilta, kuten StaffPointilta. Eri puolilla maakuntaa yritykset tarvitsevat esimerkiksi tarjoilijoita kahviloihin, siivoojia, myyjiä ja tuotantotyöntekijöitä. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Kotipalvelutyöntekijä, KHH-Palvelut Oy, Kuusamo
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kotipalvelutyöntekijä, KHH-Palvelut Oy, Kuusamo, 2-vuorotyö, Kesto: 3 - 6 kk, Kesätyö/tarv. mahd. työnjatkumiseen
Haemme ahkeraa ja itsenäiseen työhön sopivaa lähihoitajaa kotipalvelutyöhön Kuusamoon. Oma auto oltava käytössä sekä mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä. Työ pitää sisällään koti- ja hoivatyötä ikäihmisten parissa sekä henkilökohtaisen avun palvelua vammaisasiakkaiden kanssa madollistamaan heidän asiointi- ja harrastustoiminta. Työ on monipuolista ja liikkuvaa. Saamme palvella asiakkaita omalla persoo…
Parturi-kampaaja, Hiushuone Tarja Säkkinen, KUUSAMO, Kuusamo
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Parturi-kampaaja, Hiushuone Tarja Säkkinen, Kuusamo, osapäivätyö, Kesto: 3 - 6 kk, +mahd. jatko, myös mahd. toistaiseksi
Oletko hiusalan ammattilainen vailla työpaikkaa?
Omaatko positiivisen asenteen ja sinulla riittää intoa työhösi?
Haetaan osa-aikaista parturi-kampaajaa, tuolivuokratekijää tai sopimusyrittäjää.
Liike sijaitsee torikeskuksessa vilkkaalla sijainnilla, joten asiakasvirrat ovat erinomaiset.

Jos kiinnostuit, otahan rohkeasti yhtyettä, niin kerron mielelläni lisää!

Yrityksestä lisätietoja netistä Face…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Kuusamon kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Kuusamossa" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Kuusamossa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)