Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Lappeenrannassa

Etsitkö kesätöitä Lappeenrannan alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Etelä-Karjala on suosittu ympärivuotinen matkailukohde, jossa etenkin venäläiset matkailijat viihtyvät. Maakunnassa toimii useita hotelleja ja kylpylöitä, joista kesätöitä kannattaa ihmeessä kysyä.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

A
Julkaistiin: .
Kuvaus:
A
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
A
Julkaistiin: .
Kuvaus:
A
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
F
Julkaistiin: .
Kuvaus:
F


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Lappeenrannan kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Lappeenrannassa" on saanut pisteet 4,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Oleksandr Lysytsia 04. päivä huhtikuuta 2016

Tervetuloa! Nimeni on Alexander, olen syntynyt Ukrainassa. Haluan sinun työtä ja tuoda sinulle hyväksi. Tietoja minusta: ahkera, komunikativny, userdchiv, voin työskennellä loyubuyu aikojen sää ja aika. Korkeakoulutus pedagogicheskoe- mutta pieni palkka. kokemus: istutus, rikkakasvien, kastelu, puhdistus, kerätä urozhaya.Smotret eläimet – ruokkia, puhdas, puhdas. Tupakoi eikä juo

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Lappeenrannassa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)