Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Lapualla

Etsitkö kesätöitä Lapuan alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Etelä-Pohjanmaalla, siis Södra Österbottenissa, on noin 193 000 asukasta. Alueella työllistävät esimerkiksi PowerPark-huvipuisto, Ähtärin eläinpuisto ja Keskisen kyläkauppa. Kesätöitä kannattaa edellä mainittujen paikkojen lisäksi tiedustella varastoilta, parturi–kampaamoista ja vaikkapa siivousfirmoista.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Mansikanmyyjä, 2 paikkaa, Palomäki M & P Ky, kesätyö / sommararbete, Lapua
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Mansikanmyyjä, Palomäki M & P Ky, Lapua, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Haemme 17 vuotta täyttäneitä iloisia ja reippaita mansikanmyyjiä kesätyöhön heinäkuusta syyskuun alkupuolelle Lapualle.

Hakemukset työnantajan osoitteeseen: Lapinmäentie 51, 61500 Isokyrö tai sähköpostitse: mansikkafarmi@netikka.fi

Lisätietoja Markku Palomäki, puh. 040 760 8037….
Asiakashankkija, 2 paikkaa, PSPinnoite Oy, ValttiKate, Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Asiakashankkija, PSPinnoite Oy, Seinäjoki, Haku päättyy: 07.08.2020 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
ValttiKate hakee kattohuollon asiakashankkijoita. Aikaisempaa kokemusta työstä ei edellytetä, mutta se katsotaan eduksi. Tehtävänäsi on kasvokkain tapahtuva aikojen sopiminen asiakkaiden kanssa, myyntitiimimme kanssa. Annamme työhön asiaankuuluvan perehdytyksen ja koulutuksen sekä jatkuvan tuen. Edellytämme sinulta: positiivista asennetta, ahkeruutta, sekä rohkeutta keskustella ihmisten kanssa. Ty…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Lapuan kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Lapualla" on saanut pisteet 3,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Lapualla sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)