Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Lapualla

Etsitkö kesätöitä Lapuan alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Etelä-Pohjanmaalla, siis Södra Österbottenissa, on noin 193 000 asukasta. Alueella työllistävät esimerkiksi PowerPark-huvipuisto, Ähtärin eläinpuisto ja Keskisen kyläkauppa. Kesätöitä kannattaa edellä mainittujen paikkojen lisäksi tiedustella varastoilta, parturi–kampaamoista ja vaikkapa siivousfirmoista.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Keittiötyöntekijä, Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Lapua
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Keittiötyöntekijä, Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Lapua, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Lapuan tuomiokirkkoseurakunta hakee seurakuntatalolle kesätyöhön oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää keittiötyöntekijää.

Työhön sisältyy ruoka- ja kahvitarjoilujen järjestämistä keskustan seurakuntatalolla.

Työsuhteen kesto on n. 29.7.-31.8.2019. Työaika on 38,75h/viikko. Työhön sisältyy myös viikonlopputöitä.

Palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.


Lähihoitaja, 4 paikkaa, Stella Kotipalvelut Oy, Kesätyö 2019, Seinäjoki
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Lähihoitaja, Stella Kotipalvelut Oy, Seinäjoki, Haku päättyy: 31.07.2019, muu osa-aikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan. Innostavan, mutta vaativan missiomme toteuttamiseksi tarvitsemme jatkuvasti lisää stellalaisella asenteella varustettuja oman alansa huippuosaajia. Lue lisää www.stella.fi

HAEMME NYT HOITAJIA KESÄTÖIHIN 2019 STELLAN KOTIHOI…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Lapuan kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Lapualla" on saanut pisteet 3,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Lapualla sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  2. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  3. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  4. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  5. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))