Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Maarianhaminassa

Etsitkö kesätöitä Maarianhaminan alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". On syytä huomioida, että Ahvenanmaan seudulla kesätöitä lienee helpoin löytää noin 11 000 asukkaan Maarianhaminasta. Etenkin kesäaikaan se vetää puoleensa runsaasti matkustajia ja siksipä kaupungissa toimiikin useita hotelleja. Maarianhaminan lähellä on myös leirintäalue.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Kockar till Ångbåtsbryggan, 2 paikkaa, Mariepark Ab, Maarianhamina
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kockar till Ångbåtsbryggan, Mariepark Ab, Maarianhamina, Haku päättyy: 27.07.2020 klo 13:00, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, juli/augusti, enligt överenskommelse
Kom och jobba med oss i köket på Ångbåtsbryggan!
Högsäsongen är här och vi behöver några extra kockar för att hinna servera alla ålänningar och turister som hittat till oss denna sommar!
Vill du komma och jobba med oss några veckor i juli och augusti så skicka iväg en ansökan!
www.bryggan.ax…
Receptionist/Cafébiträde, Gröna Uddens Camping, Maarianhamina
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Receptionist/Cafébiträde, Gröna Uddens Camping, Maarianhamina, Haku päättyy: 28.07.2020, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, över sommaren
Receptionist/ cafébiträde söks till Gröna Uddens Camping.
Utskäningspass är ett krav….


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Maarianhaminan kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Maarianhaminassa" on saanut pisteet 4,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Maarianhaminassa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)