Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Mustasaaressa

Etsitkö kesätöitä Mustasaaren alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pohjanmaalla on noin 181 000 asukasta ja alueen suurimmat kaupungit ovat Kaskinen, Närpiö, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa sekä Kristiinankaupunki. Koska alueella ruotsin- ja suomenkielisiä on noin 50/50, työllistymismahdollisuuksia voi kasvattaa jos hallussa on molemmat kielet. Lisäksi suurin tarjonta kesätyöpaikoista lienee kaupungeissa.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Ravintolan tarjoilija, 8 paikkaa, Sylvi Ravintolat Oy, Arken tai Café & Restaurant Salteriet, Mustasaari
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Ravintolan tarjoilija, Sylvi Ravintolat Oy, Mustasaari, Haku päättyy: 31.03.2020, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Työtehtävinä ovat tarjoilu (ruoka ja juoma), kassatarjoilu. Leipominen, siivous ja muut ravintolassa esiintyvät työtehtävät….
Kokki, 5 paikkaa, Sylvi Ravintolat Oy, Café & Restaurant Salteriet tai Arken, Mustasaari
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kokki, Sylvi Ravintolat Oy, Mustasaari, Haku päättyy: 31.03.2020, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Työtehtäviin kuuluu perus esivalmistelut, ruoan valmistus ja esillelaitto. Ruokahävikin minimoiminen, raaka-aineiden kierron varmistaminen….
Kokki, 2 paikkaa, Vaasan seurakuntayhtymä, Mustasaari
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kokki, Vaasan seurakuntayhtymä, Mustasaari, Haku päättyy: 28.02.2020 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Vaasan seurakuntayhtymä hakee ruuanlaittotaitoisia kokkeja Österhankmon ja Alskathemmetin leirikeskuksiin. Työtehtäviin kuuluvat kaikki keittiötehtävät aina tiskauksesta ruuanlaittoon sekä asiakaspalvelu.
Työntekijällä tulee olla keittiöalan koulutus/tai riittävä käytännön kokemus keittiö- ja ruuanlaittotehtävistä. Työ sisältää viikonloppu- ja iltatöitä. Oma auto on välttämätön työmatkojen kulkem…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Mustasaaren kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Mustasaaressa" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Mustasaaressa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Turun toimipiste)
  2. Turun TE-toimisto (Turun toimipiste)
  3. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  4. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  5. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)