Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Nokialla

Etsitkö kesätöitä Nokian alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pirkanmaan alueella töitä kannattaa tiedustella vuokratyöfirmoista. Esimerkiksi StudentWork voi tarjota lyhytkestoisia urakkoja taskurahan ansaitsemiseksi. Töitä kannattaa tiedustella myös parturi–kampaamoista, Valintataloista, Siwoista, DNA:lta ja museoista. (Museot voivat tarvita kesäoppaita.)

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

T
Julkaistiin: .
Kuvaus:
T
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
T
Julkaistiin: .
Kuvaus:
T
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
T
Julkaistiin: .
Kuvaus:
T


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Nokian kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Nokialla" on saanut pisteet 5,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Nokialla sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)