Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Nurmijärvellä

Etsitkö kesätöitä Nurmijärven alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Uudenmaan alueella on peräti 13 kaupunkia. Monet kunnista ovat kaksikielisiä. Alueella on kansallispuistoja ja luonnonpuistoja, arvokkaita kansallismaisemia. Nämä kaikki kannattaa nähdä mahdollisuuksina työllistyä esimerkiksi luonto-tai museo-oppaana. Uudenmaan TE-toimiston mukaan kesätöitä on sadoille henkilöille eri puolilla maakuntaa. Edellä mainitun museo-oppaan hommien lisäksi etsitään museoapulaisia ja -avustajia, opasvalvojia, näyttelyvalvojia, kesätoimittajia, apulaisia, myyjiä, rantavalvojia, uinninvalvojia, urheilukentänhoitajia, tarjoilijoita, kiinteistönhoidon apulaisia, pihatyöntekijöitä, vahtimestareita, torimyyjiä, kassahenkilöitä, feissareita, puhelinmyyjiä, henkilökohtaisia avustajia, maataloustyöntekijöitä, pesulatyöntekijöitä, siivoojia, varastotyöntekijöitä, keittiöapulaisia ja sanomalehtien jakelijoita. Näin ollen perinteisen Linnanmäelle hakemisen lisäksi vaihtoehtoja löytyy huimasti.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Ohjaaja, 2 paikkaa, Sarastia Rekry Oy, Nurmijärvi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Ohjaaja, Sarastia Rekry Oy, Nurmijärvi, Haku päättyy: 01.08.2019 klo 12:00, 3-vuorotyö, Kesto: 1 - 3 kk, kesäsijaisuus
tehtävä
Etevan Nurmijärvellä sijaitsevaan Sinisiipeen haussa kesäsijaisuus. Työ tapahtuu pääsääntöisesti yhdessä yksikössä, tarvittaessa myös muissa Nurmijärven yksiköissä. Sinisiipi on rauhallinen yksikkö, ajoittain haastavaa käytössä. Osittain yksintyöskentelyä. Hygieniapassia vaaditaan.

Työajat sovittavissa, myös osittaisesta sijaisuudesta kiinnostuneet huomioidaan.


Työsuhde Sarastia Rekry…
Autonasentaja, huoltokorjaamo, Varaosarinki Oy, AD Autohuolto Nurmijärvi, Nurmijärvi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Autonasentaja, huoltokorjaamo, Varaosarinki Oy, Nurmijärvi, Haku päättyy: 31.07.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Tarjoamme sinulle työpaikan suomalaisessa perheyrityksessä, jossa voit saada äänesi kuuluviin, mutta myös suuren ketjuorganisaation mahdollisuudet kehittyä työssäsi. Kuulumme yhteen euroopan suurimmista autokorjaamoketjuista, jossa on paljon kouluttautumismahdollisuusksia.

Olemme yli kymmenen ihmistä työllistävä autoalan yritys ja haemme autonasentajaa henkilö- ja pakettiautojen huoltojen ja korj…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Nurmijärven kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Nurmijärvellä" on saanut pisteet 1,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Nurmijärvellä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)