Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Oulussa

Etsitkö kesätöitä Oulun alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, ruotsiksi Norra Österbottenissa, töitä kannattaa tiedustella kaupungeilta ja vaikkapa vuokratyöntekijöitä välittäviltä firmoilta, kuten StaffPointilta. Eri puolilla maakuntaa yritykset tarvitsevat esimerkiksi tarjoilijoita kahviloihin, siivoojia, myyjiä ja tuotantotyöntekijöitä. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Fysioterapeutti, Oulunseudun Fysioterapia Ky, Oulu, Oulu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Fysioterapeutti, Oulunseudun Fysioterapia Ky, Oulu, osapäivätyö, 6 tuntia / päivä kesälomien ajan, Kesto: 1 - 3 kk, Kesätyö, joka mahdollisesti jatkuu myöhemmin.
Etsimme ammattitaitoista FYSIOTERAPEUTTIA täydentämään kasvavaa työporukkaamme.

Tässä vaiheessa tarpeemme on akuutti kesälomien sijaistus elokuun loppuun saakka. Yrityksemme kasvun johdosta voi olla mahdollisuus jatkaa työsopimusta myös kesälomien jälkeen….
Tutkimushaastattelija, 5 paikkaa, Suomen Terveysravinto Oy., Kesätyö: Nokia, Pieksämäki, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Salo, Oulu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Tutkimushaastattelija, Suomen Terveysravinto Oy., Oulu, Haku päättyy: 26.08.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, tai osa-aikainen, Kesto: 3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan
Suomen Terveysravinto Oy on vuoden 2016 Kasvaja-yritys ja Suomen johtava brändi terveystuotteissa. Tuotteitamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista kotitaloutta.

Suomen Terveysravinto Oy etsii kesätyöntekijätiimiin vahvistusta. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen projektin, jossa kesätyöntekijöillä on mahdollisuus "jakaa" tutustumispaketteja D-vitamiinista suomalaisiin kotitalouksiin pelkällä pos…
Henkilökohtainen avustaja, 2 paikkaa, Karppinen Mauri, Oulu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Henkilökohtainen avustaja, Karppinen Mauri, Oulu, muu osa-aikatyö, 8-16, 16-22, 22-8, Kesto: 1 - 3 kk, Keikkatöitä kesän jälkeen
34-vuotias mies hakee avustajaa kesän sijaisuuksiin ja myös keikkalaiseksi jatkoon. Työhön kuuluu mm. nostot nostolaitteella, pesut, pukemiset, ruoan laitto ja syöttäminen, wc-asiat, hengitystukilaitteen asettaminen ja valvonta. Työntekijältä odotetaan tunnollista asennetta. HETA ry:n tes. Vapaita vuoroja ilmoituksen laiton aikaan:

17.6. ilta, 18.6. ilta, 26.6. ilta, 29.6. ilta, 30.6. yö, 1.7. yö…
Ravintolan tarjoilija, Garamusi Zayya Dawod, Oulu, Oulu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Ravintolan tarjoilija, Garamusi Zayya Dawod, Oulu, 3-vuorotyö, Kesto: 6 - 12 kk, kesätyö, jatko mahdollinen
Haemme reipasta ja oma-aloitteista iloista tarjoilijaa Oulun keskustan ravintolaan. Aiempi työkokemus on eduksi mutta ei välttämätön, koska perehdytämme työtehtäviin. Anniskelupassi pakollinen. Otathan yhteyttä mikäli kiinnostuit puh 0401979909…..
Kokki, the wokers oy, Wok's Kauppakeskus Valkea, Oulu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kokki, the wokers oy, Oulu, 2-vuorotyö, Kesto: 1 - 3 kk, sopimuksen mukaan
Haemme Wok'siin reipasta kokkia monipuolisiin työtehtäviin.
Omaathan kokin koulutuksen ja perus kokin taidot sekä asiakaspalveluhenkisyyskin tulisi löytyä sisältä. Alustavasti osa-aikanen / kesätyö tarjolla tällä hetkellä….
Liikenneopettaja, Antin Autokoulu Oy, Oulu, Oulu, Oulu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Liikenneopettaja, Antin Autokoulu Oy, Oulu, Oulu, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, Kesäkuu-Heinäkuu
Haemme Liikenneopettajaa Ouluun kesäksi!

Työsuhde alkaa sovitusti kesäkuussa ja kestää heinäkuun loppuun saakka.
Edellytämme sinulta voimassa olevaa liikenneopettajalupaa, sekä mahdollisuutta tehdä töitä monipuolisesti tilanteen mukaan.Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti b-luokan teoria ja ajo-opetus, mutta edellytämme valmiuksia myös muihin kevyen luokan korttiluokkiin. Raskaat luokat katsotaan …


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Oulun kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Oulussa" on saanut pisteet nan/10. Se on 0 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Oulussa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)