Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Puumalassa

Etsitkö kesätöitä Puumalan alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Etelä-Savossa (ruotsiksi Södra Savolax) suurimpia asutuskeskuksia ovat Mikkeli, Pieksämäki ja Savonlinna. Näiltä seuduilta kesätyöpaikkojen löytyminen lieneekin vaivattominta, tai ainakin kesätyömahdollisuuksia on paljon erilaisia. Etelä-Savon TE-toimiston, siis työvoimatoimiston, mukaan koko maakunnassa on vajaat 1800 kesätyöpaikkaa tarjolla. Sama lukumäärä on ollut edellisenkin vuoden puolella. Useimmat kesätyöt ovat kaupoissa, ravintoloissa ja matkailufirmoissa. Lisäksi kiinteistönhoitohommia (puisto- ja puutarhatöitä) on runsaanlaisesti. Kunnalta kannattaa kysellä edellä mainittujen töiden lisäksi sosiaali- ja terveydenhuollon alalta töitä.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

K
Julkaistiin: .
Kuvaus:
K
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
K
Julkaistiin: .
Kuvaus:
K
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
S
Julkaistiin: .
Kuvaus:
S


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Puumalan kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Puumalassa" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Puumalassa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)