Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Raahessa

Etsitkö kesätöitä Raahen alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, ruotsiksi Norra Österbottenissa, töitä kannattaa tiedustella kaupungeilta ja vaikkapa vuokratyöntekijöitä välittäviltä firmoilta, kuten StaffPointilta. Eri puolilla maakuntaa yritykset tarvitsevat esimerkiksi tarjoilijoita kahviloihin, siivoojia, myyjiä ja tuotantotyöntekijöitä. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Lähihoitaja, TaitoHoito Oy, Raahe / Pyhäjoki, Raahe
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Lähihoitaja, TaitoHoito Oy, Raahe, osapäivätyö, Myöhemmin kokopäivätyö, Kesto: 6 - 12 kk, Mahdollisuus jatkaa
Haemme lähihoitajaa kasvavaan yrityksemme. Työ on alussa osa-aikaista, työaika on joustavaa. Asiakasmäärän kasvaessa tulee kokoaikaista työtä. Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Arvostamme iloista ja itsenäistä työskentelyä, sekä osaamista toimia joustavasti erilaisissa tilanteissa. Eduksi tehtävään ka…
Kotipalvelutyöntekijä, TaitoHoito Oy, Raahe / Pyhäjoki, Raahe
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kotipalvelutyöntekijä, TaitoHoito Oy, Raahe, osapäivätyö, Myöhemmin kokopäivätyö, Kesto: 6 - 12 kk, Mahdollisuus jatkaa
Haemme luotettavaa ja iloista kotipalvelutyöntekijää vaihtelevaan kotipalvelutyöhömme. Työ sisältää kevyttä hoivatyötä, henkilökohtaista avustusta, asiointiapua, kotisiivousta ja kodinhoitoa. Kokemusta näistä tehtävistä, osaamista toimia joustavasti erilaisissa tilanteissa sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot katsotan eduksi. Itsenäistä työskentelykykyä ja uuden oppimisen halua arvostetaan…
Jäätelönmyyjä, 3 paikkaa, Ve-Tu Oy, Raahe, Raahe
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Jäätelönmyyjä, Ve-Tu Oy, Raahe, 2-vuorotyö, Kesto: 1 - 3 kk
Oletko oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät siisteyden elintarvike työssä ja omaat hygieniapassin. Tarjolla on kesätyöpaikka jäätelökioskissa myyjän tehtävissä.

Työ on jatkuva 2-vuoro, työtä myös viikonloput. Parhaiten työ sopii esim. opiskelijalle / abille jo nyt toukokuussa.
Vuorossa työskentelet yksin 6 h ja siksi sinun tulisi olla oma-aloitteinen ja hallita että osata tehtävän …


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Raahen kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Raahessa" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Raahessa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)