Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Raahessa

Etsitkö kesätöitä Raahen alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, ruotsiksi Norra Österbottenissa, töitä kannattaa tiedustella kaupungeilta ja vaikkapa vuokratyöntekijöitä välittäviltä firmoilta, kuten StaffPointilta. Eri puolilla maakuntaa yritykset tarvitsevat esimerkiksi tarjoilijoita kahviloihin, siivoojia, myyjiä ja tuotantotyöntekijöitä. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Parturi-Kampaaja, Parturi-Kampaamo Vintarelli, Parturi-Kampaamo Vintarelli, Raahe
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Parturi-Kampaaja, Parturi-Kampaamo Vintarelli, Raahe, Haku päättyy: 30.06.2019, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk, Koulujen alkuun saakka
Haen kesäksi kiireapulaista/lomittajaa sopimusyrittäjäksi tai vuokratuolille….
Parturi, Men´s Saloon 23, Raahe
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Parturi, Men´s Saloon 23, Raahe, Haku päättyy: 30.06.2019, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Haetaan ammattitaitoista parturia joka on ystävällinen ja asiakaspalvelutaitoinen. Jos löydetään sopiva henkilö, mahdollisuus on kokoaikaiseen ja jatkuvaan työsopimukseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä….


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Raahen kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Raahessa" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Raahessa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  2. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  3. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  4. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  5. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))