Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Raisiossa

Etsitkö kesätöitä Raision alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Varsinais-Suomen maakunnassa toimii useita kesätöiden löytämisen kannalta hyviä paikkoja, kuten Muumimaailma, Holiday Club Caribia, Turun tuomiokirkko ja Turun linna, Seikkailupuisto, Ruisrock, Wiurilan Kartano, Forum Marinum, Hiidenlinna ja erilaisia museoita. Töitä kannattaa kysellä myös kaupungeilta ja suoraan eri yrityksiltä. Vaikkapa matkailuoppaan, tarjoilijan, kioskimyyjän, mansikanmyyjän tai keittiötyöntekijän hommia voi löytyä eri puolilta Varsinais-Suomea.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Puutarhatyöntekijä, 3 paikkaa, Järvijoen tila, Nousiainen
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Puutarhatyöntekijä, Järvijoen tila, Nousiainen, osapäivätyö, Kesto: 11 pv - 1 kk
Mansikanpoimintaa ja muita maatilan avustavia töitä….
Mansikan myyjä, Järvijoen tila, Turun alue, Nousiainen
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Mansikan myyjä, Järvijoen tila, Nousiainen, osapäivätyö, sadon kypsymisen mukaan, Kesto: 11 pv - 1 kk
Haemme 16-vuotta täyttänyttä mansikanmyyjää Nousiaisiin ja mahdollisesti muualle Turun ympäristöön….


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Raision kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Raisiossa" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Raisiossa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)