Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Raumalla

Etsitkö kesätöitä Rauman alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Noin 224 000 asukkaan Satakunnassa on runsaasti teollisuuspaikkakuntia, kuten Pori, Rauma, Eura ja Harjavalta. Lisäksi alkutuotannossa on paljon työpaikkoja. Satakunnassa on useita museoita, luonnonpuistoja, kuten myös Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto ja Jämin matkailukeskus. Nämä kaikki voidaan ajatella työllistymismahdollisuuksina, sillä siellä missä on kiinteistöjä, omaisuutta ja ihmisiä, on usein tarvetta myös työntekijöille. Esimerkiksi puistojen pitäminen siistinä edellyttää nurmikkojen leikkaamista ja muita sellaisia hommia. Siksipä kannattaakin tiedustella kaupungeilta kesätyöpaikkoja. Myös parturi–kampaamoista voi löytyä hommia ja Laitakarin Messistä asiakaspalvelutyötä. Torimyyjiä, siivoojia ja lastenvahtejakin voidaan kaivata.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Riksakuski, Aksunriksa, Rauma
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Riksakuski, Aksunriksa, Rauma, muu osa-aikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Hauska ja sporttinen kesätyö riksakuskina - haemme kausityöntekijöitä.

Kiinnostaisiko sinua hauska ja sporttinen kesätyö, josta saat liikunnan lisäksi rutkasti hyvää mieltä?

Työ sopii hyvin niin opiskelijalle kuin lisä-ansioita haluaville.

Etsimme sosiaalisia, palveluhenkisiä ja hyvän fyysisen kunnon omaavia, reippaita henkilöitä sähkötoimisten riksojen (sähköavusteinen pyörä) kuskeiksi kuljett…
Kokki, Karizma T:mi, Poroholma, Rauma
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kokki, Karizma T:mi, Rauma, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, Kesäkuu-elokuu-2019
Haetaan kesätöihin kokkia hampurilaisten ja kanasalaattien tekoon Poroholmaan. Työ tapahtuu siirrettävässä ravintolavaunussa….
Muu toimisto- tai laitossiivooja, 5 paikkaa, Kaiku Siivouspalvelut Oy, Rauma, Rauma
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Muu toimisto- tai laitossiivooja, Kaiku Siivouspalvelut Oy, Rauma, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Kaiku Siivouspalvelut Oy on korkeatasoisiin ja yksilöllisiin siivouspalveluihin erikoistunut palveluyritys.
Yritys huolehtii asiakkaidensa kiinteistöjen siisteydestä ja viihtyvyydestä sekä auttaa turvallisen ympäristön ylläpidossa.

Etsimme nyt joukkoomme kesäksi iloisia ja reippaita kesätyöntekijöitä. Hakijalta edellytämme oma-alotteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä suomen kielen tait…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Rauman kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Raumalla" on saanut pisteet 3,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Raumalla sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)