Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Rovaniemellä

Etsitkö kesätöitä Rovaniemen alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Lapin seudulla kesätöiden saaminen voi olla haastavaa pitkien etäisyyksien vuoksi. Arvatenkin väkiluvun puolesta parhaat työllistymismahdollisuudet ovat Rovaniemellä, Kemissä ja Kemijärvellä, myös Torniossa. Alaikäisen nuoren parhaat työllistymismahdollisuudet saattavat olla kaupungeissa, mutta myös Metsähallitus voi olla varteenotettava vaihtoehto jos sillä vain on käynnissä esimerkiksi metsänviljelyprojekti. Myös Lapin sairaanhoitopiiri voi työllistää esimerkiksi tarjoamalla laitoshuoltajan sijaisuuksia. On erittäin tärkeää tutustua TE-toimiston nettisivuihin, sillä kunnat ilmoittavat töistään etenkin siellä. Esimerkiksi Kittilän kunta mahdollisuuksiensa mukaan antaa noin kuukauden pituisia työrupeamia nuorille (1991–1999 syntyneet koululaiset ja opiskelijat).

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Tutkimushaastattelija, 5 paikkaa, Suomen Terveysravinto Oy., Kesätyö: Nokia, Pieksämäki, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Salo, Oulu
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Tutkimushaastattelija, Suomen Terveysravinto Oy., Oulu, Haku päättyy: 26.08.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, tai osa-aikainen, Kesto: 3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan
Suomen Terveysravinto Oy on vuoden 2016 Kasvaja-yritys ja Suomen johtava brändi terveystuotteissa. Tuotteitamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista kotitaloutta.

Suomen Terveysravinto Oy etsii kesätyöntekijätiimiin vahvistusta. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen projektin, jossa kesätyöntekijöillä on mahdollisuus "jakaa" tutustumispaketteja D-vitamiinista suomalaisiin kotitalouksiin pelkällä pos…
Kokki, Pizza Kebab Venni, rovaniemi, Rovaniemi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kokki, Pizza Kebab Venni, Rovaniemi, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Ravintola Pizza Kebab Venni hakee kokkia suomalaisen kotiruoan valmistukseen. Pikaiset yhteydenotot Hareem .040-7190706…
Lastenhoitaja, Mikko Hast, Norvajärvi, Rovaniemi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Lastenhoitaja, Mikko Hast, Rovaniemi, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Haemme kokopäiväistä lastenhoitajaa 5-vuotiaalle ja 7-vuotiaalle lapsille. Työ tapahtuu arkisin noin klo 8-16 vanhempien työpäivän aikana kotonamme Norvajärvellä. Työtehtäviisi kuuluu päivittäinen ulkoilu lasten kanssa, huolehtiminen ruokailuista, lasten kanssa leikkiminen, auttaminen pukemisessa ja vessakäynneissä sekä ruokailun ja leikkien jälkien korjaaminen.

Etsimme luotettavaa ja lapsirakas…
KESÄTYÖ 2019 / KESÄTYÖSETELI, 30 paikkaa, Myyntitalo Routa Oy, Rovaniemi, Rovaniemi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
KESÄTYÖ 2019 / KESÄTYÖSETELI, Myyntitalo Routa Oy, Rovaniemi, Haku päättyy: 15.09.2019 klo 18:00, muu osa-aikatyö, 6,5 tuntia arkisin, Kesto: alle 11 pv
Myyntitalo Routa Oy on Pohjoisesta Suomesta juurensa kasvattava myynnin ammattilaisyritys. Olemme ASML:n jäsen ja meillä on liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status.

Palkkaamme kesän ajan kiireisiin yhteensä 30 kesätyöntekijää kesätyösetelillä!
Hakuaika kestää aina syyskuun puoliväliin saakka, jona aikana voit kesätyöseteliäsi käyttää ja työn aloitusajankohta katsotaan sinulle sopivaksi!


Työsk…
Lähihoitaja, Hoivaroi Oy, Rovaniemi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Lähihoitaja, Hoivaroi Oy, Rovaniemi, 2-vuorotyö, Kesto: 6 - 12 kk
Haemme joukkoomme lähihoitajia kotihoitoon äitiyslomien ja kesälomien sijaisuuksiin. Työnkuvaan kuuluu lähihoitajan työt kotihoidossa sekä muut työnantajan määräämät ammattitaitoa vastaavat tehtävät. Työ on itsenäistä, olethan siis kykenevä itsenäiseen päätöksentekoon, työyhteisöltä tarvittaessa apua pyytäen. Arvostamme joustavuutta, ahkeruutta ja luotettavuutta.

Työvelvoittaa ajokorttia sekä …


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Rovaniemen kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Rovaniemellä" on saanut pisteet 5,0/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Rovaniemellä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)
  2. Tiina Kuusikoski (Uudenkaupungin toimipaikka)
  3. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  4. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  5. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)