Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Salossa

Etsitkö kesätöitä Salon alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Varsinais-Suomen maakunnassa toimii useita kesätöiden löytämisen kannalta hyviä paikkoja, kuten Muumimaailma, Holiday Club Caribia, Turun tuomiokirkko ja Turun linna, Seikkailupuisto, Ruisrock, Wiurilan Kartano, Forum Marinum, Hiidenlinna ja erilaisia museoita. Töitä kannattaa kysellä myös kaupungeilta ja suoraan eri yrityksiltä. Vaikkapa matkailuoppaan, tarjoilijan, kioskimyyjän, mansikanmyyjän tai keittiötyöntekijän hommia voi löytyä eri puolilta Varsinais-Suomea.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Ravitsemistyöntekijä, Salon kaupunki, Salo
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Ravitsemistyöntekijä, Salon kaupunki, Salo, Haku päättyy: 25.09.2020 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Salon kaupungin ravitsemispalveluissa on avoinna ravitsemistyöntekijän vakituinen työsuhde

Työhön kuuluu Perniön yhteiskoulun ja Perniön kirkonkylän koulun ravitsemispalvelutehtävät.

Tehtäviin sisältyy ruoan esivalmistelua, jakelua, astiahuoltoa, omavalvonnan toteuttamista ja ammattikeittiötilojen puhtaanapitoa.
Tehtävässä edellytetään hotraca -alan perustutkintoa kokki tai tarjoilija tai aiempa…
Lääkäri, psykiatria (kesätyö), Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri, Salo, Raisio, Turku
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Lääkäri, psykiatria (kesätyö), Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri, Turku, Haku päättyy: 12.10.2020 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisen keskussairaalan psykiatrian toimialueen mielialahäiriöiden vastuualueella on tarjolla lääkärin sijaisuuksia kesälle 2021. Kesätöitä on tarjolla mielialahäiriöosastoilla M1 (Turku) ja M2 (Halikko) sekä Salon ja Raision mielialatyöryhmissä.

Työ soveltuu vähintään 4 vuotta opiskelleille lääketieteen opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Salon kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Salossa" on saanut pisteet 6,0/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Mohammad Naim Panahi 03. päivä kesäkuuta 2017

Ravintola tai puutarha tai vanhakodi tai nuorin ohjaja

ninperooo 03. päivä kesäkuuta 2017

Juju :)

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Salossa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)