Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Siilinjärvellä

Etsitkö kesätöitä Siilinjärven alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Asukasluvultaan noin 248 000 henkilön kotiseutuna oleva Pohjois-Savo tarjoaa monenlaisia kesätyömahdollisuuksia. Esimerkiksi Prisma, Sale, ABC ja Sokos voivat kaivata myyjiä tai apulaisia, kuten myös postikeskukset, kaupungit ja yksityisetkin ihmiset. Esimerkiksi kaupungilta kannattaa tiedustella kesäoppaan hommia. Samoin kirjastoista, liikennepuistoista, arkistoista ja museoista voi löytyä työkeikkoja. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Kesäharjoittelijoita, 50 paikkaa, Yara Suomi Oy, Siilinjärvi, Siilinjärvi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Kesäharjoittelijoita, Yara Suomi Oy, Siilinjärvi, Siilinjärvi, Haku päättyy: 29.02.2020 klo 23:59, kokoaikatyö, Työ voi olla myös vuorotyötä, Kesto: 3 - 6 kk
Tietoja yksiköstä
Yaran Siilinjärven tehtailla tuotetaan lannoitteita ja fosforihappoa. Lisäksi meillä on Länsi-Euroopan ainoa toimiva fosfaattikaivos. Siilinjärven tehtailla työskentelee noin 400 yaralaista osaajaa.

Vastuut
Yara Suomi Oy tarjoaa jälleen kesätyöpaikkoja useille eri alojen opiskelijoille. Kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla seuraavilla ammattialoilla/tehtävissä:
-Geologia
- Kaivo…
Osa-aikainen ravintolatyöntekijä huoltoasemalle, 2 paikkaa, I & J Hämäläinen/Teboil Siilinhovi, Siilinjärvi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Osa-aikainen ravintolatyöntekijä huoltoasemalle, I & J Hämäläinen/Teboil Siilinhovi, Siilinjärvi, Haku päättyy: 31.01.2020, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Jos I love Teboil -mainos saa hymysi huulelle - Tule meidän tiimiin!

Teboil Siilinhovi hakee tiimiinsä osa-aikaisia ravintolatyöntekijöitä.

Tiimimme koostuu moniosaajista ja semmoisesta kiinnostuneita haluamme tiimimme vahvistukseksi. Tämä on hyvä tilaisuus opiskelijalle esim. iltatöiden tai viikonlopputöiden sekä kesätyön muodossa.

Meillä voit oppia uutta ja pääset kokeilemaan taitojasi eri…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Siilinjärven kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Siilinjärvellä" on saanut pisteet 5,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Siilinjärvellä sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Turun toimipiste)
  2. Turun TE-toimisto (Turun toimipiste)
  3. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  4. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  5. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)