Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Sipoossa

Etsitkö kesätöitä Sipoon alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Uudenmaan alueella on peräti 13 kaupunkia. Monet kunnista ovat kaksikielisiä. Alueella on kansallispuistoja ja luonnonpuistoja, arvokkaita kansallismaisemia. Nämä kaikki kannattaa nähdä mahdollisuuksina työllistyä esimerkiksi luonto-tai museo-oppaana. Uudenmaan TE-toimiston mukaan kesätöitä on sadoille henkilöille eri puolilla maakuntaa. Edellä mainitun museo-oppaan hommien lisäksi etsitään museoapulaisia ja -avustajia, opasvalvojia, näyttelyvalvojia, kesätoimittajia, apulaisia, myyjiä, rantavalvojia, uinninvalvojia, urheilukentänhoitajia, tarjoilijoita, kiinteistönhoidon apulaisia, pihatyöntekijöitä, vahtimestareita, torimyyjiä, kassahenkilöitä, feissareita, puhelinmyyjiä, henkilökohtaisia avustajia, maataloustyöntekijöitä, pesulatyöntekijöitä, siivoojia, varastotyöntekijöitä, keittiöapulaisia ja sanomalehtien jakelijoita. Näin ollen perinteisen Linnanmäelle hakemisen lisäksi vaihtoehtoja löytyy huimasti.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Jakeluautonkuljettaja, Rismi Oy, Sipoo
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Jakeluautonkuljettaja, Rismi Oy, Sipoo, Haku päättyy: 21.06.2019, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta, tai määaikainen kesätyö
Haetaan jakeluautonkuljettajaa päivittäistavarajakelun kuljetukseen Sipooseen ja Keravalle. Työajat joustavasti sovittavissa.
2-vuorotyö.

Yhdistelmäajoneuvokortista voi olla hyötyä ja ammattipätevyys on toivottava.
Myös kesätyö mahdollista….
Jakeluautonkuljettaja / kuorma-autonkuljettaja, Rismi Oy, Sipoo
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Jakeluautonkuljettaja / kuorma-autonkuljettaja, Rismi Oy, Sipoo, Haku päättyy: 21.06.2019, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan jakeluauton-/ kuorma-autonkuljettajaa päivittäistavarajakelun kuljetukseen Sipooseen ja Keravalle. Työajat joustavasti sovittavissa, (työt klo 12 ja 07 välillä, kokoaikatyö).

Yhdistelmäajoneuvokortista voi olla hyötyä ja ammattipätevyys on toivottava.
Tarjolla myös kesätöitä….


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Sipoon kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Sipoossa" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Sipoossa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Turun toimipiste)
  2. Turun TE-toimisto (Turun toimipiste)
  3. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  4. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  5. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)