Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Torniossa

Etsitkö kesätöitä Tornion alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Lapin seudulla kesätöiden saaminen voi olla haastavaa pitkien etäisyyksien vuoksi. Arvatenkin väkiluvun puolesta parhaat työllistymismahdollisuudet ovat Rovaniemellä, Kemissä ja Kemijärvellä, myös Torniossa. Alaikäisen nuoren parhaat työllistymismahdollisuudet saattavat olla kaupungeissa, mutta myös Metsähallitus voi olla varteenotettava vaihtoehto jos sillä vain on käynnissä esimerkiksi metsänviljelyprojekti. Myös Lapin sairaanhoitopiiri voi työllistää esimerkiksi tarjoamalla laitoshuoltajan sijaisuuksia. On erittäin tärkeää tutustua TE-toimiston nettisivuihin, sillä kunnat ilmoittavat töistään etenkin siellä. Esimerkiksi Kittilän kunta mahdollisuuksiensa mukaan antaa noin kuukauden pituisia työrupeamia nuorille (1991–1999 syntyneet koululaiset ja opiskelijat).

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

P
Julkaistiin: .
Kuvaus:
P
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
P
Julkaistiin: .
Kuvaus:
P
h
Julkaistiin: .
Kuvaus:
h
M
Julkaistiin: .
Kuvaus:
M


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Tornion kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Torniossa" on saanut pisteet 5,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Torniossa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Turun toimipiste)
  2. Turun TE-toimisto (Turun toimipiste)
  3. Boris (Kouvolan toimipaikka)
  4. Hämillään...? (Jyväskylän toimipaikka)
  5. Hannu Naski (Seinäjoen toimipaikka)