Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Kesätyö

Kesätyöt Ylivieskassa

Etsitkö kesätöitä Ylivieskan alueelta? Jos asuinseudullasi järjestetään rekrytointitapahtumia tai -messuja, niissä kannattaa käydä kääntymässä. Sieltä saa hyvän käsityksen työtarjonnasta, ehkä siitäkin, miten paljon kysyntää kesätöille on. Näitä rekrytointitapahtumia voidaan kutsua milloin milläkin nimellä. Joskus niitä nimitetään kesätyöpörssiksi, kesätyömarkkinoiksi tai rekrytreffeiksi, mutta nimellähän ei ole väliä. Kannattaa seurata paikallislehteä ja laittaa vaikka kännykkään muistutus "kesätyötreffeistä". Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, ruotsiksi Norra Österbottenissa, töitä kannattaa tiedustella kaupungeilta ja vaikkapa vuokratyöntekijöitä välittäviltä firmoilta, kuten StaffPointilta. Eri puolilla maakuntaa yritykset tarvitsevat esimerkiksi tarjoilijoita kahviloihin, siivoojia, myyjiä ja tuotantotyöntekijöitä. Jos tiedät, että lähiseudulla viljellään mansikoita, kannattaa kysäistä heiltä onko tarvetta mansikanpoimijalle.

(Työpaikkojen luettelosta on pyritty suodattamaan pois vuokratyöpaikat.)

Jäteautonkuljettaja, URBASER Oy, Ylivieska, Ylivieska
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Jäteautonkuljettaja, URBASER Oy, Ylivieska, 2-vuorotyö, Kesto: 3 - 6 kk, syyskuun loppuun
Ympäristöala työllistää!
Kehittyvä ala tarjoaa mahdollisuudet työskennellä meille kaikille tärkeän asian hyväksi.

Pakkaavan jäteautonkuljettajantyö vaatii hyvää kuntoa ja ajotaitoa mutta antaa mahdollisuuden liikkuvaan ja vaihtelevaan työhön! Etsimme nyt reipasta henkilöä Ylivieskan yksikköömme kesän ajaksi!
Ammattipätevyys ja hyvä suomenkielen kirjallinen- ja suullinen taito vaaditaan


Espanja…
Vartija, 2 paikkaa, Entersec Oy, Haapavesi
Julkaistiin: .
Kuvaus:
Vartija, Entersec Oy, Haapavesi, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, kesälomasijaisuuksia
Etsimme kesätyöntekijöitä paikallis- ja piirivartiointiin.

Paikallisvartiointikohteissa toimit näkyvässä asiakaspalvelutehtävässä ja ennaltaehkäiset läsnäolollasi ja hyvällä huomiokyvylläsi erilaisten ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut tarvittaessa rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtäviin voi kuulua myös valvomotyöskentelyä.

Piirivartioinnissa on sekä päivä- että yövuoroja. Asiakaskohteita…


Kesätyöpaikkojen luettelossa esitettävät Ylivieskan kesätyöilmoitukset ovat työvoimatoimiston, TE-toimistojen, julkaisemia. Klikkaamalla työpaikkailmoitusta siitä avautuu lisätietoja. Lisätiedoista kannattaa tarkistaa, että ilmoituksessa lukee Työn luonne -kentässä kesätyö ja että Haku päättyy -kentän päivämäärä ei ole jo mennyt.

"Kesätyöt Ylivieskassa" on saanut pisteet 5,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kesätyöt Ylivieskassa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. T (Kangasalan toimipaikka (yhteispalvelupiste))
  2. Työtön työnhakija (Rauman toimipaikka)
  3. Ekakerta (Ranuan toimipaikka)
  4. timo rahko (Sulkavan yhteispalvelupiste)
  5. kokenut (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))