Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Harjavallan toimipaikka

Harjavallan TE-toimisto

Työkkäri Harjavallassa sijaitsee Harjavallankadulla. Työvoimatoimisto on avoinna arkisin kello 9–12 ja 13–16. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.satakunta@te-toimisto.fi.

Postiosoite on: PL 20, 29201 Harjavalta.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Harjavallan toimipaikka" on saanut pisteet 4,1/10. Se on 22 arvostelun tulos.

Mielipiteet Harjavallan työvoimatoimistosta

Huolissaan työkkärin asiakaspalvelusta 27. päivä kesäkuuta 2013

Voisi välillä kuunnella asiakasta eikä tehdä niin kun itse tykätään eikä uhkailemaan että jos et mee sinne minne me käsketään ni sit on turha enää näyttää naamaa täällä ja jos tuut ni sinut käännytetään samantien ovesta ulos..

kypsynyt 26. päivä syyskuuta 2013

On kyllä melkosta menoa, että pitää ajaa Eurasta Harjavaltaan siks,i että tehdään “suunnitelmaa” voihan perkele ! Kyllä se suunnitelma on siellä koneellla jo on ja mikään ei muutu. Jos ihminen on menossa kohtapuoliin töihin ja nyt on työtön niin ajaelutetaan 30 kilsaa huvikseen…. kuka maksaa !??

ETTÄ SELLASTA 25. päivä marraskuuta 2013

tarttis päivittää tiedot ,mutta telefinlandin prepreidliittymä herjaa että on saldon oltava yli 20 eskoo että saa soittaa maksulliseen palvelunumeroon,ELI KUN EI OO SALDOO KUN 11 EUROO NI JÄÄ VISSIIN SOITTAMATTA JA TAITAA KARENSSIT PAUKKUA PÄÄLLE …….VOI HELVETTI SENTÄÄN.

sipi 12. päivä tammikuuta 2014

kylläpä on huonot ohjeet lomautetulle

kohta aavekaupunki 14. päivä helmikuuta 2014

sähköset palvelut saa tunkee johonki syvälle.. tiedot ei muutosten jälkeen pitänyt paikkaansa.. ja yhteyttä ei saa, vaan tungetaan puhelinrobotista toiseen tai lyödään luuria korvaan kun koitat kuunnella mitä ohjeita robotti suoltaa..viekööt vaikka afrikkaan/viroon palvelunsa kun antaa kotimaan työt ulkomaisille.. ainoo mikä kohta kannattaa on mennä asumaan sillan alle ja varastaa

On kyllä taas aika touhua.. 08. päivä elokuuta 2017

Todella paskaa palvelua. Tiuskitaan puhelimen päässä ja vähätellään. Jos noin paljon toosaa hiertää olla asiakaspalvelu työssä, niin suosittelen purkamaan hiekkalastin vaikka lähimpään rantaan minne se kuuluu ja/tai vaihtaa alaa. :)

Kokemuksista Harjavallan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Harjavallan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)