Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Savonlinnan toimipaikka

Savonlinnan TE-toimisto

Savonlinnan työvoimatoimisto sijaitsee Olavinkadulla kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa. Savonlinnan työvoimatoimisto on avoinna maanantaisin ja tiistaisin kello 9–12 ilman ajanvarausta. Muulloin vain ajanvarauksella. Puhelinpalvelu on käytettävissä arkisin kello 9–16.15.

Puhelinpalvelut ma–pe kello 9–16.15, ja arkipyhien aattopäivinä 9–15:

  • Sähköpostiosoite on kirjaamo.etela-savo@te-toimisto.fi.
  • Postiosoite on PL 74, Jääkärinkatu 14, 50101 Mikkeli.

Vinkki: Papereita voi jättää ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon,.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Savonlinnan toimipaikka" on saanut pisteet 4,8/10. Se on 9 arvostelun tulos.

Mielipiteet Savonlinnan työvoimatoimistosta

a.siakas 04. päivä syyskuuta 2014

Olen saanut täällä erittäin hyvää palvelua. Minulle kerrottiin oma-aloitteisesti mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella.

mikko 10. päivä elokuuta 2015

erittäin huono

Tavallinen ja tähän asti ihan normaaliksi, tavallisen fiksuksi itsensä tuntenut kansalainen 10. päivä marraskuuta 2016

Kaikilla ei nettiyhteyttä! Maaseudulta kulkuyhteydet julkisilla yhteyksillä rajoitetut ja/ tai viimeiseen työvuoroon meno! Työkkärin oven takana ilmoittautumaan paikan päälle, kun netissä ei voi tehdä. Ovet auki vain tiettynä aikana ja aika olisi varattava. Aukioloajat on, mutta ei puhelinnumeroa, mistä varataan tai mihin ylipäätään yhteyttä otetaan! Laittakaa nyt perusasiat oveen: puhelinnumero kiitos.
Ärsyyntynyt ja tyhmä tunne seisoa ja ihmetellä.Harmittaa jopa vihastuttaa, että taitaa tulla muutama “ välipäivä” muutenkin köyhän ihmisen elämään työttömänä.

Kokemusta on mm. Joensuun palveluista. Siellä on palvelua. Savonlinnassa ei ole. Täällä henkilökunta ei osaa edes termejä selittää, mitä tarkoittavat! Minä kun en niitä kaikkia ymmärrä edes useamman tutkinnon suorittaneena VIRKAMIEHENÄ.

Kokemuksista Savonlinnan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Savonlinnan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)