Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Sulkavan yhteispalvelupiste

Sulkavan TE-toimisto

Sulkavan yhteispalvelupiste, eli asiointipiste, sijaitsee virastotalon 2. kerroksessa, ja on avoinna kunnan virastojen aukioloaikoina: ma–pe kello 9–11 ja 12–15.

Puhelinnumero on 044 417 5337.

Postiosoite on PL 25, 58701 Sulkava.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Sulkavan yhteispalvelupiste" on saanut pisteet 4,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Mielipiteet Sulkavan työvoimatoimistosta

timo rahko 15. päivä maaliskuuta 2019

Hei, tarjosin rengaskaivon syventämistä Sulkavan kunnan palveluyhtiölle ja sain kuulla että se hoitaa vain kunnan omat vesiasiat.
Nyt tiedustelen seuraavaa:
Tarjoan tuntityönä tai urakkana rengaskaivon syventämistä 1-2 m koska pohjavesi on alhaalla talvisin. Paikka on Vekarantie 825, Erkka Repo ja Jussi Auvinen rakensivat kaivon, syvyys 9 m, renkaat 1m halkaisija.Toimii hyvin kesäisin, jolloin entisenä Sulkavan kunnaneläinlääkärinä Säviössä lomailen. Ainakin silloin vielä kunnassa oli kaivonkaivajia ettei porakaivo olisi ainoa ratkaisu.
Mielenkiinnolla odotan löytyykö työvoimapalvelua .
Ystäv. terveisin Timo.Rahko@gmail.com

Kokemuksista Sulkavan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Sulkavan yhteispalvelupiste sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)