Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Alajärven toimipaikka

Alajärven TE-toimisto

Alajärven työvoimatoimisto sijaitsee Keskuskadulla. Työkkäri on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9–15.45.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.etela-pohjanmaa@te-toimisto.fi ja toimipaikan työntekijöiden henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Alajärven toimipaikka" on saanut pisteet 5,4/10. Se on 32 arvostelun tulos.

Mielipiteet Alajärven työvoimatoimistosta

Niko 18. päivä joulukuuta 2013

Asiallista palvelua. Sain tietoa oikeuksistani, joista en itse ollut edes tietoinen, ja tämän avulla sain hetkeksi aikaa työpaikan! Hienoa!

Vihastunut 13. päivä helmikuuta 2014

Riippuu varmaankin kenellä asioit. Itse annan negatiivista palautetta sillä passittivat karenssin uhalla ensimmäisenä ammattitutkintoon vaikka takana on kaksi aikaisempaakin tutkintoa.

ärsyyntynyt 17. päivä helmikuuta 2015

pyydetään soittamaan tiettynä päivänä tiettyyn numeroon eikä numero vastaa koskaan, jos taas et soita tulee pian karessi… Ärsyttävää palvelua… miksei sieltä sitten soiteta tännepäin. Onko tarkoitus, että työtön kyttää puhelimen ääressä koko päivän…jos virkailija mahdollisesti vastaa…

tuuri 10. päivä marraskuuta 2016

eikö työvoimatoimisto piste tulla tuuriin kauppakeskukseen

oon keski-ikäinen.. 11. päivä lokakuuta 2018

Minulla ollut aina hyvät kokemukset Alajärven työkkäristä, ja ammattinsa osaavat virkailijat. Heillekin tsemppiä monien kuormitusten ja paineiden alla työskentelyyn. Jos jokin sääntö tekee joskus näkemyseroja työttömän kanssa, se ei ole virkailijoiden syytä. Ohjeistukset tulevat paaljoon ylempää kuin vain sinua ja minua palvelevalta virkailijalta.

Kokemuksista Alajärven työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Alajärven toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)