Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Alavuden toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2678 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Alavuden toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Alavuden TE-toimisto

Lopetti toimintansa 28.8.2015.

Torikadulla sijaitseva Alavuden työvoimatoimisto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 9–15.45. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinnumero työnhakijoille on 029 504 6500 ja työnantajille 029 504 6510. Sähköpostiosoite on kirjaamo.etela-pohjanmaa@te-toimisto.fi. Työntekijöiden henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 229 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Alavuden toimipaikka" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 15 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Alavuden työvoimatoimistosta

Kokemuksista Alavuden työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Alavuden toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pälä (Sotkamon toimipaikka)
  2. Sarkku..lopen kyllästynyt (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Magiar (Valkeakosken toimipaikka)
  4. Marja-Liisa Tuhkanen (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  5. Marja-Liisa Tuhkanen (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))