Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Kauhavan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2973 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Kauhavan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Kauhavan TE-toimisto

Toimipaikka suljettiin 1.12.2015.

Nikolaintiellä sijaitseva Kauhavan työkkäri on normaalisti avoinna maanantaisin ja tiistaisin sekä torstaisin ja perjantaisin kello 9–15.45. Suljettu keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Puhelinnumero työnhakijoille on 029 504 6500 ja työnantajille 029 504 6510. Sähköpostiosoite on kirjaamo.etela-pohjanmaa@te-toimisto.fi ja työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kauhavan toimipaikka" on saanut pisteet 5,2/10. Se on 11 arvostelun tulos.

Mielipiteet Kauhavan työvoimatoimistosta

liisa 12. päivä joulukuuta 2013

mun kokemus työkkäristä on huono.
viitisen vuotta sitten kun en päässyt yhtenä kuukautena ilmoittautumaan (ei ollut autoa käytös ja matkaa on 15km ei yleisiä kulkuneuvoja) työkkäri täti käski mun myydä taloni että pääsen ilmottautumaan siis ei mitää häpyä näillä tädeillä oli ihan pakko siltä kysyä,että siis kuulinko mä okeen.maku mennyt koko työkkäristä.

perkele 13. päivä lokakuuta 2014

puhelin numero ei toimi saatana

Herbert 09. päivä marraskuuta 2015

Omalta osaltani palvelu on toiminut aina hyvin, kiitos siitä.

työttömyys on oma vika 28. päivä helmikuuta 2016

Kauhavan te-toimistossa saa vi****lua mutta ei palvelua.tuo myy talosi että pääset asioimaan on totta.hyvinkin vastaavanlaisia kokemuksia itselläni useamman kerran.en suostunut erään virkailijan kanssa olemaan enää puhelin ym.yhteydessä ja vaihdoin toiseen.sen jälkeen sain asiallista kohtelua.

Kokemuksista Kauhavan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kauhavan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)