Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Forssan toimipaikka

Forssan TE-toimisto

TE-toimisto Forssassa sijaitsee Kartanonkadulla. Avoinna ma–to kello 9–12 ja 13–16. Suljettu perjantaisin ja viikonloppuisin.

Nuorten päivystys on tiistaisin klo 9–11 TE-toimistolla ja torstaisin klo 9–11 Ohjaamolla.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.hame@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 232 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Forssan toimipaikka" on saanut pisteet 4,3/10. Se on 22 arvostelun tulos.

Mielipiteet Forssan työvoimatoimistosta

onni 09. päivä syyskuuta 2013

puhelin ei toimi

Pettynyt 29. päivä lokakuuta 2013

Mikään asia ei toimi. Soittopyynnöt ei etene. Keväällä meni 3 kk kun luvattiin soittaa viikon kuluessa takaisin. Kohta kuukausi mennyt ja mikään asia ei ole edennyt. Kopioidut lausunnot eivät mene mihinkään. Kelalle ei asiat etene ja siten ei toivoakaan saada rahaa mistään

Kiukkuuntunut palvelun tasoon 08. päivä joulukuuta 2013

Puhelimella turha yrittää ketään kiinni. Soittopyyntö jätetty heinäkuussa, vieläkään soittoa ei ole kuulunut. Yritäppä uusia työnhakusi puhelimessa, eipä muuetn onnistu. Jää siis ilman päivärahaa, kunnes pääset konttaan toimistolle. Näin meillä

ODOTTAVAN AIKA ON TYLSÄÄ JA PITKÄÄ 08. päivä joulukuuta 2013

NUORISOTAKUU EI TAIDA OLLA KÄYTÖSSÄ KUIN TEORIASSA.

Kyllästynyt 30. päivä joulukuuta 2013

Puhelimella turha yrittää.. Ensin jonotat vaihteeseen (maksullisesti). Sen jälkeen odotat, että joku vastaisi… Turhaan.. Lopulta puhelu katkee itsestään ja olet jälleen jonon hännillä.. HV..

pettynyt työnhakija 12. päivä maaliskuuta 2014

jättänyt soittopyynnön 15pv. sitten koska virkailija ei ollut tavoitettavissa. Ei päivystysaikaa. Ei edelleenkään ole otettu yhteyttä. Yhteyttä työvoimatoimistoon ei saa kuin työvoimatoimiston vaihteen kautta ja tämä jonotus linjalla maksaa liikaa työttömän rahoissa. Mikään ei toimi. JONOTTAA SAA LINJALLA KYMMENIÄ MINUUTTEJA. todella kyllästyttää.

ari 26. päivä maaliskuuta 2014

Musiikin kuuntelu työkkärin numerosta 26,03,2014

Ei pidä julkaista puh.numeroa kun ei kykene vastaamaan

Kohta jo syrjäytynyt työnhakija!! 12. päivä elokuuta 2014

HUOMIO!!! Ottakaa Heti yhteyttä Martti Mustoseen.. ja antakaa palautetta hänelle siitä ehkä voisi olla apua, vaikka itse en ainakaan usko enää kyseisen Forssan TE-Toimiston vaihdetta hoitaneiden lausahduksia että ME VOIMME JÄTTÄÄ SOITTOPYYNNÖN!! Kukaan ei ole ottanut n2kk yhteyttä ja viikko sitten otin yhteyttä TAAS ja edelleen luvattiin soittaa mutta mitään ei edelleenkään tapahdu. itselläni olisi ollut noin 2min asia hoidettavana.. ei niin ei ja nyt loppu sitten odottelut.. Mustonen (kai joku vaihteen esimies) lupasi hoitaa kuluvan viikon aikana asian kuntoon että joku ottaisi yhteyttä minuun aika näyttää ja perästä kuuluu! Martti Mustonen: 029-5041667

Kokemuksista Forssan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Forssan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. marin on lehmä (Siilinjärven toimipaikka)
  2. Nimimerkillä "kokemusta omaava" (Kiteen toimipaikka)
  3. Minna (Kiteen toimipaikka)
  4. Työtön (Oulun toimipaikka)
  5. työtön (Oulun toimipaikka)