Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Lahden toimipaikka

Lahden TE-toimisto

Lahden työvoimatoimisto, “työkkäri”, sijaitsee Kirkkokadulla. Lahden työvoimatoimisto on avoinna arkisin kello 9–16. Viikonloppuisin suljettu. Aukioloajat kannattaa varmistaa esimerkiksi soittamalla ennen paikalla käymistä.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510
  • Sähköpostiosoite: kirjaamo.hame@te-toimisto.fi
  • Postiosoite: PL 84, 15141 Lahti

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lahden toimipaikka" on saanut pisteet 3,4/10. Se on 55 arvostelun tulos.

Mielipiteet Lahden työvoimatoimistosta

Juha 03. päivä syyskuuta 2013

Töykeä, ylimielinen ja välinpitämätön palvelu, ei tietoa asioista !!!!

Pelle 11. päivä syyskuuta 2013

Turhaa juoksuttamista lippujen ja lappujen kanssa täältä kaukaa. Palvelu ylimielistä.

mamma 24. päivä syyskuuta 2013

tuo on kyllä täysin totta tuo juoksuttaminen kaiken maailman lippujen ja lappujen kanssa, eikä huomioida mistä asti joutuu aina tulla käymää jonku yhen lapun takia

vuohimies 26. päivä syyskuuta 2013

ei mitään apua työnhakuun mutta pakko käydä että saa massia

Lahtionnatsisaksapienoiskoossa 07. päivä lokakuuta 2013

Toi pulju on saanut meikäläisen raivoihinsa jo monen vuoden ajan!!! Täysin epäammattimaista toimintaa yhdeksänkytäprosenttisesti, jos olet suomalaissyntyinen työnhakija, niin kohdellaan kuin paskaa, kun suomalaista työntekijää ei saa firmat palkattua orjapalkalla, niinkuin saa kaikki Baltian maista tulleet epätoivoiset ihmiset. Sitten aletaan vääristelemään faktoja, puhutaan päälle, ei kuunnella, tehdään mitä tahansa laitonta, että voisi pysäyttää työmarkkinatuen maksamisen kepulikonstein. Ja suurin osa työntekijöistä on täysin kouluttamattomia, vaikka LAIN MUKAAN heillä kuuluisi olla työvoimaneuvojan työhön vaadittava pätevyys! Se on työttömien akateemisten ihmisten kaatopaikka, ja tää tieto on sisäpiirin tietoa, eli faktaa. Ja sitten se uskomattomin juttu: joka VITUN KERTA NE OVAT ONNISTUNEET HÄVITTÄÄN MEIKÄLÄISEN KOULUTUSTIEDOT JA TYÖHISTORIAN, TAI SITTEN SE ON KIRJATTUNA VÄÄRIN YLÖS! Pähkinänkuoressa sanoisin, että jos haluaa oikeasti saada kunnon palvelua, niin kandee hitto vaihtaa paikkakuntaa, jos vaan on rahallisesti mahdollista. Ite tein niin pari vuotta sitten, enkä ole kyllä sekuntiakaan katunut! Pääkaupunkiseudulla ei juu Oivan sijoittajien saatanalliset mielihalut saada ihmisiä työpajoihinsa enää vääristä työvoimaihmisten tietojenkäsittelytaitoja…

Timo Soini 24. päivä lokakuuta 2013

tomaatti
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

turhaa 06. päivä marraskuuta 2013

Henkilökunta jonka kanssa olen asioinut on ollut töykeää. Moneen kertaan pitää rampata ja tuntuu että ihan huvikseen juoksuttavat, systeemi ei vaan toimi.

Lea S 30. päivä joulukuuta 2013

Korjattava miksei liitteitä voi lähettää netin kautta

Miksi ei netin kautta ilmoitettua sairaslomaa voi hyväksyä vaan käsketään
soittamaan. Tulen huomenna käymään toimistossa ja soitan kun olen sisällä toimistossa tiskin takana. Väkisin tulen näyttämään sairaslomatodistuksen.
Soittamalla en korttiini saa merkintää vaan on tultava käymään. Millä sitä todistaa, että on työtön työnhakija ellei ole kortissa merkintää ?????
Surullista luettavaa on tää palautepalsta yyh tulee suru puseroon :(

kohta dyykkaamaan 08. päivä tammikuuta 2014

Yhdyn kaikkiin edellisiin kirjoittajiin, käytös on joko töykeää tai erittäin välinpitämätöntä, inhimillinen ymmärrys puuttuu ja pienistä virheistä rangaistaan vahingoniloiten. Töihin pian niin voi jättää koko laitoksen omaan arvoonsa.

tawi 15. päivä tammikuuta 2014

Lupasivat sieltä soittaa mulle uuden ajan. Sen sijaan tuli kirje, että haun voimassaolo loppui viikko sitten. Menin käymään, selitys oli “ymmärräthän sä kun meillä on niin paljon asiakkaita” Eivät sitten vissiin olleet sitä vielä huomanneet silloin kun lupasivat soittaa. Neljännes kuun tuloista pois niitten mokan takia. Valitusta tekemään.

pauli 03. päivä helmikuuta 2014

Pain vuoden kokemuksella Lahden työvoimatoimiston palvelu on ollut kohdallani hyvin asiallista ja kohteliasta. Oma työttömyystilanteeni on otettu hyvin huomioon ja olen saanut hyviä ohjeita jatkotoimenpiteisiini.

YhäVelkainen 10. päivä helmikuuta 2014

Infopisteen sakki ihan asialtaista, mutta “henkilökohtaiset” asiakaspalvelijat ovat todella ammattitaidottomia. Rankin asia minkä olen joutunut kokemaan oli se kun asioidessani reilu kaksivuotta sitten joulukuussa jouduin mielivaltaisen asiakaspalvelijan kohteeksi. Hän esitti minulle, että mene tuohon kurssille joulukuun 19 päivä. Sanoin että en pääse sinne koska olen menossa sukulaisille pohjoisiin jo 17 päivä ja tulen sieltä vasta joulun jälkeen takaisin. Hän sanoi, että kyllä sinun nyt täytyy johonkin kurssille mennä. Sanoin, että toki voin mennä kunhan ajankohta on oikea. Tästä hän tuumasi, että SELVÄ!

Tuosta meni sitten vajaa kuukausi kun minulle ilmoitettiin, että sinulle on lätkäisty karenssi päälle ja kaikki tukesi ovat lakkautettu. Rahaa kun ei ollut, niin laskuja en pystynyt maksamaan millään keinolla. Siitä sitten todella raskas kuukausi edessä ja sitten jo minun kotiini tultiin yleisavaimilla ja ilmoitettiin, että kamat ulos ja sassiin. Kerroin siinä tälle ulosotto porukalle ja isännöitsijälle tämän tarinan ja he säälistä antoivat minulle vielä päivän aikaa maksaa rästissä olleet kaksi vuokraa (1100e). Jouduin useammasta paikasta lainaamaan rahaa jotta asunto ei lähtenyt alta, olen tälläkin hetkellä siitä velkaa. Elämän laatuni on mennyt todella heikoksi sen jälkeen.

Moni ei varmasti edes voi ymmärtää kuinka pitkään tuollainen prosessi kestää. Se on monen vuoden tuska köyhälle. Ja tämä kaikki siksi, että joku työkkärin virkailija teki mitä halusi, eikä edes siitä minulle kertonut.

Tuosta vielä kun keskustelin muiden työkkärin henkilöiden kanssa niin he sanoivat minulle todella törkeästi, että ei meillä kukaan työntekijä tuollaista tee, että katsoppa peiliin.

Että semmosta… Toivottavasti kukaan ei joudu kokemaan samaa.

Sosku ja työkkäri on sen verran yhdessä hyvää pataa, että he laittavat vaikka porukalla ihmisen keskellä talvea ulos asumaan. Ja aivan syyttä!

veroja 40 vuotta maksanut mummo 27. päivä helmikuuta 2014

Pojantyttärni on just samassa asemassa kuin YhäVelkainen. Tyttö sanottiin irti työpaikasta siksi, että tyttö joutui rahan puutteen takia antamaan pois autonsa, jolla siirtyä tehtävissä paikasta toiseen. Eipä ollut köyhällä nuorella varaa autonpitoon. Hänet sanottiin irti tammikuun alussa.

Siitä alkoi nuoren tytön pyöritys byrokratian hampaissa, jotka melkein murskasivat nuoren ja samalla hänen elämänsä. Jos tytön sukulaiset, itseni mukaan lukien, emme olisi alkaneet hoitaa asioita tytön itsensä lisäksi, olisi tyttö nyt kuollut nälkään ja viluun. Oikeastaan me jouduimme huutamaan tytön hädän takia juuri näille byrokraattisille, ihmisten elämän paremmin kuin eläjä itse, tietäjille. Eiväthän nämä besserwisserit näet kuunnelleet normipuhetta.

Huuto ja mesominen tuotti tulosta. Tyttö sai ensiapua sossusta, mutta Kela ja PAM pyörittävät keskenään edelleen uskomatonta hammasratasta, josta ei enää selkoa ota edes jo 40 vuotta työelämässään veroja maksanut – ja edelleen maksava – ja elämää nähnyt tytön mummo – siis minä. Kohta kaksi kuukautta nämä työvoimalaitokset ovat juoksuttaneet ja nöyryyttäneet tyttöä mennen tullen, eikä tyttö ole saanut penninpyörylää enempää PAM:in kuin Kelankaan työttömyyskorvauksena.

Jäsenmaksut kelpaavat PAM:lle oikein hyvin, mutta kun pitäisi saada niitä maksamiaan rahoja takaisin, onkin ongelma. Kelallekin kelpaavat niin minun kuin tytönkin maksamat verorahat, mutta annas olla, jos niitä tarvitsisikin yhtäkkiä maksaja äkillisesti ilmaantuneessa tilanteessa, niin ei tule kuullonkaan.

Tytön papereista puuttuu milloin mikäkin liite, tieto, tai ihan mikä tahansa! Vain siksi, etteivät työvoimaviranomaiset neuvo kädestä pitäen heti ensimmäisellä käyntikerralla, mitä papereita työttömän työnhakijan on laitettava työttömyyskorvausanomuksensa liitteeksi.

Ei ihme, että nuoret jättäytyvät komeroon! Minäkin luovuttaisin tällaisessa myllyssä.

Antakaa tytölle töitä, niin ainakaan hän ei sen jälkeen armorahojanne tarvitse! Siis töitä vain pyydetään, ei mitään muuta.

keijo liimatainen lahti 24. päivä maaliskuuta 2014

Kausityöntekijä kesät! Miksi ihmisille ei tarjota pitempiaikaisia työpaikkoja kuin 1-6kk eikö suomi tarvitse veronmaksajia lisää niin,valtio selviää veroistaan! Kyllä palvelut ovat huonontuneet joka virastossa jossa,olen käynyt.Mikä on suomen tulevaisuus ja mistä eläkkeet maksetaan jos kaikille ikäryhmille ei löydy työpaikkaa!

Mihin ollaan menossa?! 08. päivä huhtikuuta 2014

Nuori, toisenasteen koulun käynyt, jo kaksi vuotta työttömänä ollut. Mitä työkkäri tarjoaa tälläiselle nuorelle Lahdessa? Ei mitään, ei yhtään mitään. Kysyy oppisopimuskouluttaumisesta, miten toimitaan, vastaus on – ota itse selvää. Luvataan etsiä työpaikkaa, luvataan ilmoittaa siitä soittamalla, mitä tapahtuu, ilmoitetaan tekstiviestillä että katso nettisivuja???!!! Hei haloo. Missä on nuorille tarkoitetut työllistämisrahat – kuka ne saa jos ei edes kaksivuotta työttämänä ollut. Saati nuori joka on ollut vielä pitempään. Todella huolestuttavaa !!! Sanoo Äiti

Samika 15. päivä huhtikuuta 2014

Niin, multa vei 2-3 tonnia liitonmasseja myös tahallaan tietäen et jos kirjaa mulle paikat josta hakea duunia, eikä kerro mulle niitä.. sit ku on tarpeeks rahaa ni kyllä vaihtuu työntekijät siin talos, toisin ovat kyl eläkkeel siin vaihees.

turhaantunut 28. päivä huhtikuuta 2014

Kyllä menee vaikeaksi työkkäri asiat hoitaa.Sielä myös kuvitellaan että kaikilla on netti käytössä,jos pitää mennä työkkäriin asioimaan netissä,niin eikö olisi parempi että voisi hoitaa asiat henkilökunnan kanssa.
Ennen sentään työkkärissä autettiin työpaikkojen saantiin,ei ainakaan kolmekymppiselle mitään apua löydy.

Tarja 01. päivä toukokuuta 2014

Olen saanut erittäin ystävällistä palvelua kaikilla kerroilla Lahden työvoimatoimistossa, eri henkilöiltä. Eipä sille mahda virkailijakaan mitään, jollei sopivia töitä ole. Ohjeista näkee mitä liitteitä tarvitaan, joten ei niitäkään tarvitse erikseen juoksuttaa. Kaikkiin kysymyksiin kurssituksista ym on etsitty vastaus, jos en itse ole löytänyt.

Munamies 11. päivä kesäkuuta 2014

Soittopyyntöihin ei vastata. Nyt kun ei työttömät pääse paikanpäälle häiritsemään, niin voi nostaa jalat pöydälle ja nauttia kahvia ja pullaa koko päivän. Mitäs sitä suotta soittelemaan, kun voi päivänsä helpommallakin viettää. Täysin törkeää ja ylimielista “palvelua”.

semmosta 23. päivä kesäkuuta 2014

Hirveää palvelua ei voi muuta sanoa.

inot know! 23. päivä kesäkuuta 2014

palvelu pelaa kyllä ihan hyvin omasta mielestäni. vastaanottovirkailija on tosin asennevammainen! mikään ei kelpaa ja juoksutetaan ees taas! todistuksen olen jo 2. kertaa sinne vienyt ja nyt pyytävät uudestaan! suosittelen kaikille, että pyytävät henk. koht virkailijalle juttuajan!

Tapani Torikka 20. päivä elokuuta 2014

Nyt tasan 2kk mennyt ilman mitään “apurahoja.” Juoksuttaavat lappujen kanssa ja aina vaan siirtyy tämä ns. tapaaminen. Vastaus: Me otetaan yhteyttä…heee.

Tapani Torikka 20. päivä elokuuta 2014

Käväisin ihan pelkästä ihmettelystä katsomassa, että mites paljon työkkärissä onkaan asiakkaita sisällä, kun soittoihin vastaa automaatti ja VASTAUSSOITOT viipyy 3 viikkoa tai enemmän. Mitä ihmettä? Muutama hassu tyyppi koko paikassa. No, nyt mä hyökkään setvimään asioita, kun kerran näin hyvin kohalle osui, ettei just ketään paikalla. Minut ohjattiin käyttämään nettipäätettä, jolla saan “yhteyden” työkkärin virkailijoihin. Täh??? Mitä ihmettä… olenhan työkkärissä. Henkilökuntaa oli paikalla useitakin, mutta ei asiakkaita sillee.
En tajunnut tilannetta ja meninkin röökille raapimaan päätäni. Eihän tämä näin voi olla… uskomatonta.

Käsittämätön 02. päivä kesäkuuta 2015

Edellisestä yleisökommentista on vierähtänyt yli puoli vuotta. Hyvin kuvaavaa koko lafkan kannalta. Johonkin yhteydenottoon saadaan kulumaan jopa viikkoja. Jokainen virkalija tuntuu leijuvan tavoittamattomissa. Ensin kaksi virkailijaa edes yritti auttaa, sitten tuli kolmas ja torppasi ylimielisesti näiden kanssa käynnistetyn projektin. Oli sekin yhtä tyhjän kanssa. Tiedä sitten mihin nykyisellä palvelumallilla on pyritty, mutta ei toimi alkuunkaan. Pari vuotta sitten sai asiansa hoitumaan keskimäärin päivässä. Nykyisin samaan kuluu viikko, jos sekään riittää. Jotenkin tuntee jopa myötähäpeää tällaista byrokratiaa kohdatessaan, mutta pakko mikä pakko. Viraston irvikuva. Toisaalta ei naurata, kun on huoli työllistymisestä ja toimeentulosta. Huonosti ovat maan asiat myös te-palvelujen osalta, jos parempaan ei enää millään kyetä.

panacea 08. päivä heinäkuuta 2015

Itse olen aina saanut mukavaa ja asiallista palvelua. Luultavasti käynyt vain tuuri. Välillä kyselty kyllä aivan tyhmiä, kuten miksi en muuttaisi vaikka jonnekin toiselle paikkakkunnalle töiden perässä.

Tuntuu kyllä hieman hölmöltä, että työnkuva näyttää olevan lähinnä selata omia mol.fi sivujaan ja tarjoilla sieltä niitä työpaikkoja, jotka on itse käynyt jo monta kertaa läpi.

Päivi Bister 05. päivä lokakuuta 2015

Ihmettelen kuinka hidasta palvelua Lahden työvoimatoimistosta saa.Olen sivusta seurannut tyttäreni asiaa ja ihmetellyt.Kyllä saa olla ilman rahaa ja työtä nuori aikuinen .Ilmoittautui kesäkuussa työvoimatoimistoon työn hakijaksi mutta mitään ei ole tullut ,vain soitto että se ja se lappu puuttuu.Nyt on lokakuu ja odotelee edelleen.Näinkö tämä menee…

Sivusta seurannut ja huolissaan jälkeläisestään.

Jukka Kaitila 07. päivä lokakuuta 2015

Virkailijoille tulos tai ulos periaate.
Miksi maksaa palkkaa ihmisille, jotka
jättävät työnsä tekemättä.
Virkailijan pitä palvella ja auttaa löytämään töitä eikä kieltää palvelua asiakkaalta sekä ja vaatia , että asiakkaan on itse löydettävä työpaikka.
Ehkä säästö suomen taloudelle olisi vähentää turhat toimistotpois. nämä vain tekevät päällekkäistä työtä tai kieltäytyvät palvelemasta hädässä olevia asiakkaitaan.

Pisama 31. päivä joulukuuta 2015

Eivät tee hommiaan. Omalla kohdallani piti ottaa yhteyttä heinäkuun lopussa – eivät ottaneet, joten otin itse. Sen jälkeen luki, että ottavat yhteyttä 29.12.15 mennessä – eivät ottaneet. Eilen kun kirjauduin sisään, niin luki omalla kohdalla, että yhteydenotto ja seuraavan kerran ottavat yhteyttä 27.6.16 mennessä. Kelle pitäisi soittaa ja valittaa?

ei jaksa 16. päivä tammikuuta 2016

Minulle kävi niin hauskasti että tuli tekstiviesti työkkäristä että joudumme valitettavasti perumaan aktivointisuunnitelma ajan joka olisi ollut tänään 10, minun piti saada kirje kyseisestä ajasta mutta mitään tietoa en ollut saanut. siitä sitten sanoin niin totesi että sossun piti ilmoittaa ajankohta sinulle…. pellet

ammuliina 29. päivä kesäkuuta 2016

Olen samaa mieltä edellisten kanssa. Kaksi vuotta takaperin kävin viimeksi,minulla oli aika varattuna sinne,kun pääsin iloittautumaan niin virkailija sanoi että minun olisi pitänyt netin kautta ilmoittaa tulostani. Kun pääsin siitä eteenpäin henkilökohtaiseen palveluun mulle virkailija vaan sanoi että on tulossa kaikenlaisia muutoksia eikä muuta. Ärsyttää sekin että ovat ominpäin laittaneet tietoihini minkälaista työtä haen, sellaista jota en ole milloinkaan edes tehnyt aiemmin. Kun viime vuonna pyysin apuja miten pääsen korjaamaan tiedot oikeiksi, Ei mitään tapahtunut. Tietoihini oli laitettu että mulle soitetaan työkkäristä huhtikuussa, ei mitään kuulunut. Ylimielistä kohtelua siellä saa ja kohdellaan myöskin niin kun on noussut, VIRKA PÄÄHÄN. Pyysin apuja mitenkä taas uusiksi laitetuttujen ohjeiden mukaan tiedot laitetaan kun en onnistunut omin päin. EI MITÄÄN TAPAHDU..On tämä merkillistä,hihat kyrvähtää

R.V. 26. päivä heinäkuuta 2016

Täysiä höyniä ovat virkailijat ainakin eräässä päijät-hämäläisessä te-toimistossa (arvaatte varmaan missä). Asun Lahdessa ja sain juuri työtarjouksen työstä 60 km päästä Lahdesta (vaikka en omaa autoa eli olisin joutunut sompailemaan busseilla monta tuntia päivässä työmatkoja, joten eipä olisi jäänyt matkakustannusten jälkeen käteen sen enempää kuin työttömyyskorvaus on…).
Soitin kuitenkin tietysti ko työnantajalle (kun tietty uhkailtiin karenssilla, jos en soita). Työnantaja ihmetteli kovasti, että mikä juttu tämä nyt on, kun ko työpaikka on täytetty jo viime keväänä ja vapautuu vasta ensi keväänä…
Eli ko pöljä te-toimiston “virkailija” ei ollut vaivautunut edes ottamaan selvää, että onko ko työpaikka oikeasti tarjolla, vaan päätti vaan huvikseen, että mun pitää soitella ympäriinsä omalla kustannuksellani. Ko työtarjous-paperissa myös sanottiin aivan selvästi, että “työ alkaa 30.3.2016”, jota ihmettelin ko virkailijalle, niin ei eukko noteerannut mitenkään!
Imetyttää, että onko näillä ämmillä tuolla minkäänlaisia koulutusvaatimuksia (törttöilyistä päätellen ei ole). Ärsyttää, kun itse olen korkeasti koulutett ja silti tuommoiset taulat hyppivät silmille miten sattuu, eivätkä edes hoida omia töitään kunnolla!

Kokemuksista Lahden työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Lahden toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)